Ο Μπιφουμά για τη ρατσιστική επίθεση στον Τετέι: «Ντροπή αυτό που έγινε, όλοι είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε»

Μπιφουμά & Κάλενς

i

©Intime

Ο Μπιφουμά για τη ρατσιστική επίθεση στον Τετέι: «Ντροπή αυτό που έγινε, όλοι είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε»

Κώστας Τόπας 10:15 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 14.08.2024

Ο Τιεβί Μπιφουμά μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, στάθηκε στον Ανδρέα Τετέι και τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Οι παίκτες της Κηφισιάς στηρίζουν τον συμπαίκτη τους, Ανδρέα Τετέι για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο πριν από μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των βορείων προαστίων φόρεσαν μπλουζάκια κατά του ρατσισμού. «Say no to racism» έγραφαν στο μπροστινό μέρος, ενώ στο πίσω υπήρχε το όνομα του επιθετικού της Κηφισιάς.

Ο Τιεβί Μπιφουμά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, στάθηκε στο περιστατικό στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στην Cosmote TV και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν, στον τρόπο που υποδέχθηκαν τα γεγονότα εντός των αποδυτηρίων, αλλά και στην ουσία της κίνησης να εμφανιστούν όλοι με μπλουζάκια με αντιρατσιστικό μήνυμα.

«Θα ήθελα να πω κάτι πέρα από το παιχνίδι. Την προηγούμενη αγωνιστική παίξαμε εντός έδρας απέναντι στον Βόλο κι ένας συμπαίκτης μου έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς. Δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε γιατί δεν μιλάω ελληνικά, αλλά είναι ντροπή αυτό που έγινε.

Κι όταν βλέπω ότι ερχόμαστε σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπως αυτό της ΑΕΚ, και λαμβάνουμε σεβασμό από τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ανδρέας (Τετέι) είναι σαν μικρός αδελφός μου, τον στηρίζω απόλυτα. Μιλήσαμε μετά από το παιχνίδι (με τον Βόλο) που κατάλαβα τι έγινε, γιατί στην αρχή δεν είχα αντιληφθεί το περιστατικό.

Χαμός στη βαθμολογία: Τι ισχύει με τα κριτήρια ισοβαθμίας σε κανονική περίοδο και Play Offs - Play Outs
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:14 - 19.02.2024

Χαμός στη βαθμολογία: Τι ισχύει με τα κριτήρια ισοβαθμίας σε κανονική περίοδο και Play Offs - Play Outs

Χαμός γίνεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογικής κατάταξης της Stoiximan Super League, με την ΑΕΚ να βρίσκεται αυτή τη φορά στην κορυφή με 52 βαθμούς και στο +1 από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και στο +5 από τον τέταρτο Ολυμπιακό. Τα κριτήρια της ισοβαθμίας.

Έχει την υποστήριξη όλων μας. Είμαστε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, δίπλα στον Ανδρεα και τον στηρίζουμε. Είμαστε απλά ποδοσφαιριστές, κάνουμε μια δουλειά. Είναι ντροπή όλο αυτό που έγινε. Γι αυτό φορέσαμε σήμερα κι αυτά τα μπλουζάκια».

🔴Baladeros LIVE: Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και φώναξε παρών στη μάχη του τίτλου!