Μπήκε ο Γκαρσία στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Μπήκε ο Γκαρσία στις προπονήσεις της ΑΕΚ

13:44 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 13.08.2024

Ο Γκαρσία επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις της ΑΕΚ, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει ο Αλμέιδα μέχρι και την αυριανή προπόνηση για να κρίνει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την Λαμία

Με βάση τα δεδομένα της κατάστασης του Λιβάι Γκαρσία, ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Εξάλλου ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής από το ματς της περασμένης Κυριακής με τον Άρη, ήταν περισσότερο για να προφυλαχθεί. Ο Γκαρσία για πρώτη φορά μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, μπήκε σήμερα στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Προφανώς αυτό έχει πάντα την σημασία του. Ωστόσο δεν σημαίνει αυτομάτως, πως θα τεθεί και στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς της Κυριακής με την Λαμία. Ο Αργεντινός τεχνικός θα περιμένει και την αυριανή προπόνηση στα Σπάτα, που είναι και η τελευταία πριν από το παιχνίδι και με βάση την εικόνα του Γκαρσία στο γήπεδο, θα πάρει και τις οριστικές του αποφάσεις.

Εξυπακούεται πως η μοναδική συζήτηση που υπάρχει ακόμα ανοιχτή, είναι για το αν ο Λιβάι θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Λαμία. Για να καθίσει στον πάγκο. Έτσι κι αλλιώς για παρουσία του Γκαρσία στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι, δεν τίθεται καν ζήτημα.