Μπήκε ο Ρότα στην προπόνηση της ΑΕΚ, ερωτηματικό για Κοϊτά ενόψει κυπέλλου

Μπήκε ο Ρότα στην προπόνηση της ΑΕΚ, ερωτηματικό για Κοϊτά ενόψει κυπέλλου

Κώστας Τσίλης 16:46 - 27.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 27.10.2024

Ο Ρότα που δεν έπαιξε στο ματς με τον Πανσερραϊκό προπονήθηκε κανονικά σήμερα, όχι όμως και ο Κοϊτά που έκανε αποφόρτιση

Η ΑΕΚ μπορεί να επέστρεψε στην Αθήνα από τις Σέρρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ωστόσο σήμερα το πρωί υπήρχε κανονικά πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα. Και αυτό διότι η Ένωση έχει μπροστά της το πρώτο ματς με τον Άρη την προσεχή Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια για το κύπελλο.

ΑΕΚ και Πιερό, μόνο... Νέας Φιλαδέλφειας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:00 - 27.10.2024

ΑΕΚ και Πιερό, μόνο... Νέας Φιλαδέλφειας

Τέσσερα ματς έχει δώσει η ΑΕΚ φέτος στο πρωτάθλημα μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει σκοράρει μόνο στο ένα, με τρομακτικό αριθμό τελικών προσπαθειών, ενώ ο Πιερό δεν έχει σκοράρει ακόμα σε εκτός έδρας παιχνίδι

Προφανώς το κλίμα στα Σπάτα ήταν βαρύ μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό. Όμως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να στρέψει πολύ άμεσα την προσοχή της, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη.

Το καλό μαντάτο για τον Ματίας Αλμέιδα, είναι πως ο Λάζαρος Ρότα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ο διεθνής ακραίος μπακ της ΑΕΚ υπέφερε από κάποιες ενοχλήσεις ήδη από τα ματς της εθνικής. Εξ ου και δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Όμως τώρα φαίνεται πως θα είναι πανέτοιμος για το ματς κυπέλλου με τον Άρη.

Αντίθετα ο Αμπού Κοϊτά, που επίσης δεν έπαιξε στις Σέρρες καθώς δεν ήταν απολύτως έτοιμος, δεν ανέβασε ρυθμούς ούτε στη σημερινή προπόνηση. Έκανε ένα πρόγραμμα αποφόρτισης και μένει να φανεί στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης, αν θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος και διαθέσιμος, για το ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.