Μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Φερνάντες, ξανά απών ο Πόνσε

Φερνάντες

i

Πάολο Φερνάντες/©intime

Μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Φερνάντες, ξανά απών ο Πόνσε

Κώστας Τσίλης 20:45 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 14.08.2024

Ο Φερνάντες ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς της ΑΕΚ, ενώ λόγω του προσωπικού του προβλήματος απουσίασε και πάλι ο Πόνσε

Η αλήθεια είναι πως έλειψε από την ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Πάολο Φερνάντες. Ως εναλλακτική λύση από τον πάγκο για την μεσοεπιθετική γραμμή. Και ο Ματίας Αλμέιδα σίγουρα χαμογέλασε, όταν είδε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να μπαίνει ξανά σήμερα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. 

Όπως πλέον έχει ως πάγια τακτική, ο Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά. Επομένως είναι άγνωστο αν θα βρίσκεται έστω στον πάγκο ο Φερνάντες. Κάτι πάντως που μοιάζει δύσκολο, με δεδομένο πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει προλάβει να κάνει μόλις μια προπόνηση. Το πιθανότερο είναι πως ο Φερνάντες θα επιστρέψει για το ματς με την Λαμία. 

Αυτός που δεδομένα δεν θα δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι, είναι ο Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συζητήσει με τον Αλμέιδα και έχει πάρει άδεια για ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αρχή της εβδομάδας. Ούτε και σήμερα επέστρεψε στα Σπάτα για προπόνηση. Ως εκ τούτου δεδομένα ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει τον Πόνσε για το αυριανό ματς.