Mυθικά πράγματα! Ο Μπιλέ αγωνίστηκε εναντίον της Athens Kallithea... χωρίς να είναι καν στην αποστολή

Ο Νταρνέλ Μπιλέ στο Athens Kallithea - Αστέρας Τρίπολης AKTOR

i

© Intime

Mυθικά πράγματα! Ο Μπιλέ αγωνίστηκε εναντίον της Athens Kallithea... χωρίς να είναι καν στην αποστολή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:41 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 07.10.2024

Ολοένα και πιο... Ελλάδα γίνεται η υπόθεση του Νταρνέλ Μπιλέ, αφού, παρά το γεγονός πως ο 18χρονος αγωνίστηκε στο Athens Kallithea - Αστέρας Τρίπολης AKTOR, ο ίδιος δεν είχε δηλωθεί στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Πως ένα παιδί 18 χρονών καταφέρνει να κάνει άνω - κάτω έναν ολόκληρο σύλλογο; Αυτή είναι μία ερώτηση που μπορεί να απευθύνει κάποιος στον Νταρνέλ Μπιλέ, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής των Αρκάδων στην αναμέτρηση Athens Kallithea - Αστέρας Τρίπολης AKTOR.

Ή μάλλον, για να το θέσουμε καλύτερα, ήταν ο πρωταγωνιστής στην κόντρα μεταξύ της ομάδας και του Κλοντ Μακελελέ. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο 18χρονος μπήκε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό του αγώνα και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε μία φοβερή ενέργεια, προσφέροντας την ασίστ στον Καλτσά για το 2-1 της ομάδας του. Από τα πόδια του νεαρού ξεκίνησε και το 3-1, με τον ίδιο να βρίσκεται στην αρχή της φάσης στο γκολ του Μακέντα.

«Ο Μακελελέ φεύγει από τον Αστέρα μετά από μόλις τρία ματς»: Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η φυγή του προπονητή από τους Αρκάδες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:51 - 07.10.2024

«Ο Μακελελέ φεύγει από τον Αστέρα μετά από μόλις τρία ματς»: Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η φυγή του προπονητή από τους Αρκάδες

Η είδηση της φυγής του Κλοντ Μακελελέ από τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR κάνει τον γύρο της Ευρώπης, με ΜΜΕ όπως η «Equipe» και η «Sun» να στέκονται σε αυτό.

Μέχρι εκεί όλα καλά! Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή μετά τη συμμετοχή του, καθώς ο Μπιλέ αποτέλεσε την αιτία ρήξης μεταξύ διοίκησης και Μακελελέ, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο τεχνικός. «Στο ματς με την Καλλιθέα, μου είπαν πως ένας παίκτης – κλειδί δεν πρέπει να παίξει. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει. Εγώ τον έβαλα όμως, λόγω ποιότητας!», είπε ο πρώην άσος της Τσέλσι, σε δηλώσεις του τη Δευτέρα (7/10).

Όλα αυτά, μάλιστα, για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν... υπήρχε. Μία μέρα πριν το ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ειδικότερα, ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς της Λεωφόρου. Ανάμεσα στους 20 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, λοιπόν, δεν βρισκόταν πουθενά το όνομα του Μπιλέ. Βεβαίως, αυτό ίσχυε μόνο στο ποστάρισμα των Αρκάδων, αφού ο νεαρός παίκτης συμπεριλήφθηκε κανονικά στη λίστα που παραδόθηκε στη διοργανώτρια αρχή, την ημέρα του αγώνα.

Όσο για το ποιος είναι ο Μπιλέ; Ο νεαρός επιθετικός με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν, προτού μείνει ελεύθερος και μεταβεί στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Κ19 της Λουζιτανίας. Επιπλέον, έχει υπάρξει τρεις φορές διεθνής με την Κ18 των «τρικολόρ» σημειώνοντας και ένα γκολ.