Μπίσκαν: «Ξεχωρίζω Λιβάι και Τσούμπερ από την ΑΕΚ, στρατηγός ο Αλμέιδα»

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν

i

©printscreen

Μπίσκαν: «Ξεχωρίζω Λιβάι και Τσούμπερ από την ΑΕΚ, στρατηγός ο Αλμέιδα»

Δημήτρης Χούπης 20:05 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ίγκορ Μπίσκαν στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ ξεχώρισε τους Λιβάι και Τσούμπερ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (8/8, 21:45). Ο προπονητής της κροατικής ομάδας Ίγκορ Μπίσκαν στη συνέντευξη μίλησε για το παιχνίδι, λέγοντας ότι η Ένωση είναι φαβορί. Ενώ αποκάλεσε στρατηγό τον Ματίας Αλμέιδα. Όσον αφορά για τους παίκτες που μπορεί να ξεχωρίζει από την ελληνική ομάδα, ανέφερε τον Λιβάι Γκαρσία και τον Τσούμπερ

Για το ματς: «Είμαστε μπροστά σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα που ήταν δύσκολο να το καταφέρει στην Ελλάδα. Εμείς όμως έχουμε πίστη στον εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την πρόκριση».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από Ελλάδα και για τα χαρακτηριστικά της ΑΕΚ: «Ήταν πολύ παλιά αυτό, δεν έχω μιλήσει με τον Μπιέλιτσα, αλλά με κάποιους άλλους. Η ΑΕΚ έχει καλή ποιότητα, έχει εμπειρία, έχει διεθνείς παίκτες, είναι πολύ σκληρή ομάδα, με συνοχή και οργάνωση. Η ΑΕΚ έχει καιρό να ηττηθεί.

Θα ξεχώριζα πολλούς παίκτες, όπως ο Λιβάι Γκαρσία, ο Τσούμπερ, αλλά για όποιον και να μιλήσω είναι ξεχωριστός. Είναι μια ομάδα σκληρή, πειθαρχημένη και αρμονική. Επίσης θα παίξουν μπροστά στο δικό τους καινούργιο γήπεδο και αυτό συμβάλει το ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την ομάδα του: «Η κατάσταση είναι καλή. Όλα είναι εντάξει. Πρέπει να διορθωθούν κάποια ψιλοπράγματα που εμφανίστηκαν στο ματς με την Γκόριτσα. Πρέπει να υπολογίζουμε μια ομάδα που έχει καλή επίθεση. Η άμυνα πρέπει να είναι οργανωμένη καλά, να είναι συμπαγής. Δεν θα ξοδέψουμε ενέργεια τρέχοντας από την αρχή. Πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι, να τρέξουμε και να είμαστε μαχητικοί».

Για τους επόμενους αντιπάλους: «Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην ΑΕΚ. Θα δούμε μετά».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Θα λέγαμε ότι επειδή το πρώτο ματς, ίσως η ΑΕΚ είναι το φαβορί».

Αλμέιδα: «Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο - Είναι πιθανό να έχουμε τον Βίντα στο δεύτερο ματς»
CHAMPIONS LEAGUE

17:23 - 07.08.2023

Αλμέιδα: «Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο - Είναι πιθανό να έχουμε τον Βίντα στο δεύτερο ματς»

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την ευρωπαϊκή «πρεμιέρα» της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην κατάσταση του Βίντα αλλά και στο που μπορεί να κριθεί η πρόκριση.

Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Δεν είχα παρακολουθήσει για πολύ καιρό την σταδιοδρομία του. Βλέπουμε τι κάνει, πως παίζουν οι παίκτες υπό τις οδηγίες του. Είναι στρατηγός, είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας σοβαρός άνθρωπος και αυτό το βλέπουμε και από τους παίκτες του που παίζουν με ποιότητα».

Για την ψυχολογική προετοιμασία και την OPAP Arena: «Θα υπάρχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι πολύ εύκολη για τους παίκτες. Είναι κάτι που πρέπει να το λάβουμε υπόψιν. Γι' αυτό είπα ότι η ΑΕΚ ίσως είναι φαβορί. Θα έχει μεγάλη υποστήριξη και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα».