Μπίσκαν: «Υπάρχει κούραση, θα προσπαθήσουμε να συναντήσουμε την ΑΕΚ στην καλύτερή μας κατάσταση»

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν

i

©printscreen

Μπίσκαν: «Υπάρχει κούραση, θα προσπαθήσουμε να συναντήσουμε την ΑΕΚ στην καλύτερή μας κατάσταση»

Δημήτρης Χούπης 20:17 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίσκαν μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ, λέγοντας πως υπάρχει κούραση στους παίκτες, αλλά θα προσπαθήσουν να συναντήσουν την Ένωση στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» την Τρίτη (8/8, 21:45). Από τη μεριά της η κροατική ομάδα είχε πριν από δύο μέρες αγώνα για το Champions League απέναντι στην Αστάνα, ενώ αύριο (5/8) θα αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα την Γκόριτσα

Πάνω σε αυτό αναφέρθηκε και ο προπονητής της Ντιναμό, Ιγκόρ Μπίσκαν, ο οποίος έκανε λόγο για κούραση των παικτών. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία που θα έχει για την ομάδα του να κοιτάξει την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Κροάτης:

«Επιστρέψαμε στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη το πρωί και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού. H κούραση είναι ακόμη εμφανής αλλά στρεφόμαστε στο αυριανό ματς κόντρα στην Γκόριτσα.

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι. Κάποιοι παίκτες έχουν ξεκουραστεί, οπότε σίγουρα θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Τουλάχιστον, περιμένω ότι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως με την Ίστρα. Η ποιότητά μας θα πρέπει να είναι αρκετή για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και οι δύο αγώνες είναι σημαντικοί. Η Ευρώπη είναι η πιο σημαντική σε αυτή τη φάση της σεζόν, αλλά σίγουρα επηρεάζει και το τι συμβαίνει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ετοιμαζόμαστε για την Γκόριτσα, προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την πίεση για να συναντήσουμε την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση. Ελπίζω να έρθουν όλα όπως τα φανταζόμαστε και να κερδίσουμε την Γκόριτσα. Αν πρόκειται να παλέψουμε, ας το κάνουμε, απλά και εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν»