Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον Ζοέλιντον - Γιατί κατηγορείται ο σταρ της Νιούκαστλ (pic)
i

Ζοέλιντον / © Photo by Henry Browne/Getty Images/Ideal Images

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον Ζοέλιντον - Γιατί κατηγορείται ο σταρ της Νιούκαστλ (pic)

Sportal newsroom 19:18 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 20.08.2024

Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκόολ συνελήφθη από την αστυνομία ο Ζοέλιντον, ο οποίος θα έχει μπλεξίματα τόσο με τη δικαιοσύνη όσο και με την ομάδα του, τη Νιούκαστλ.

Έμπλεξε ο Ζοέλιντον! Ο σταρ της Νιούκαστλ συνελήφθη από την αστυνομία τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1), καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο του υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός να αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγη ώρα από τους αστυνομικούς, όμως η υπόθεση δεν τελειώνει εκεί, καθώς θα χρειαστεί να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 26 Ιανουαρίου.

Κύπελλο Αγγλίας:  Καταγγελίες για συνωστισμό των οπαδών της Νιούκαστλ στο Χίλσμπορο
REST OF THE WORLD

11:22 - 10.01.2023

Κύπελλο Αγγλίας: Καταγγελίες για συνωστισμό των οπαδών της Νιούκαστλ στο Χίλσμπορο

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με δεκάδες οπαδούς της Νιούκαστλ να βρίσκονται σε συγκεκριμένο κομμάτι της εξέδρας στον αγώνα με τη Σέφιλντ για το κύπελλο Αγγλίας.

Πέρα από τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, πρόβλημα αναμένεται να αντιμετωπίσει και με την ομάδα του, καθώς τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής της Νιούκαστλ είναι ενήμεροι για το περιστατικό και αναμένεται να του επιβάλλουν κάποια ποινή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «καρακάξες» είχαν καταβάλει το ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών για να κάνουν δικό τους τον Ζοέλιντον, ο οποίος τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας μετράει 3 γκολ και 3 ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.