Πρόστιμο 200.000 ευρώ στον Μπόατενγκ για την επίθεση στην πρώην σύντροφό του

Ζερόμ Μπόατενγκ

i

©Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images/ideal Images

Πρόστιμο 200.000 ευρώ στον Μπόατενγκ για την επίθεση στην πρώην σύντροφό του

Κώστας Τόπας 13:53 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 19.07.2024

Ο άλλοτε στόπερ της Μπάγερν, Ζερόμ Μπόατενγκ τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ για επίθεση στην πρώην σύντροφό του.

Με πρόστιμο 200.000 ευρώ καταδικάστηκε ο πρώην διεθνής Γερμανός αμυντικός, Ζερόμ Μπόατενγκ για σωματικές βλάβες σε βάρος της πρώην συντρόφου του, το οποίο ωστόσο δεν θα χρειαστεί να πληρώσει παρά μόνο σε περίπτωση υποτροπής.

Η εισαγγελία είχε ζητήσει πρόστιμο 1,12 εκατομμυρίων ευρώ με βάση την καταγγελία που έκανε η πρώην σύντροφος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2014, η οποία υποστήριξε ότι ο Μπόατενγκ, σε διακοπές το 2018, της είχε τραβήξει τα μαλλιά, την έφτυσε και τη χτύπησε πρόσωπο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ και τα «σκάει» για να τον αποκτήσει
LIGUE 1

11:10 - 19.07.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ και τα «σκάει» για να τον αποκτήσει

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βίκτορ Οσίμεν και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση της Νάπολι για την παραχώρηση του 25χρονου Νιγηριανού επιθετικού.

Ωστόσο, η δικαστής είπε ότι ο ισχυρισμός ότι ο άλλοτε στόπερ της Μπάγερν ήταν συνήθης κακοποιός δεν είχε αποδειχθεί μετά τη δίκη. Σε μια πρώτη δίκη, το 2021, ο Μπόατενγκ είχε καταδικαστεί σε πρόστιμο 1,8 εκατομμυρίων ευρώ από πρωτοδικείο.

Στη συνέχεια, το Περιφερειακό Δικαστήριο του Μονάχου μείωσε το πρόστιμο στο 1,2 εκατ. ευρώ, στο οποίο ο πρώην διεθνής υπέβαλε επιτυχώς αναθεώρηση και η διαδικασία έπρεπε να επαναληφθεί ενώπιον του Εδαφικού Δικαστηρίου. Ο Μπόατενγκ και η πρώην σύντροφός του έχουν δίδυμες κόρες και η σύγκρουση μεταξύ των δύο είχε να κάνει με διαφωνίες για την επιμέλεια.

Ο αμυντικός, ο οποίος κέρδισε δύο φορές το Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, μόλις πήρε μεταγραφή από την Σαλερτινάνα των ΗΠΑ στην Λίντσερ ΑΣΚ της Αυστρίας.