Από τις πιο γρήγορες κόκκινες: Παίκτης της Μπόκα αποβλήθηκε στα εννέα δευτερόλεπτα και ξέσπασε σε κλάματα (vid)

Λουίς Αντβίνκουλα

Από τις πιο γρήγορες κόκκινες: Παίκτης της Μπόκα αποβλήθηκε στα εννέα δευτερόλεπτα και ξέσπασε σε κλάματα (vid)

Κώστας Τόπας 09:29 - 23.08.2024

Ο Λουίς Αντβίνκουλα της Μπόκα Τζούνιορς αποβλήθηκε στα πρώτα εννέα δευτερόλεπτα του αγώνα με την Κρουζέιρο κι έγραψε ιστορία για λάθους λόγους.

Ο αγώνας για τη φάσης των 16 του Copa Sudamericana μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Κρουζέιρο στο γήπεδο Mineirão ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα της Αργεντινής λόγω της αποβολής του Λουίς Αντβίνκουλα.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα φάουλ που έκανε στο κέντρο του γηπέδου στα πρώτα εννέα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Κολομβιανός διαιτητής, Βίλμαρ Ρολντάν, έδειξε την κόκκινη κάρτα στον πρώην παίκτη της Ράγιο Βαγιεκάνο, θεωρώντας το μαρκάρισμά του από πίσω στον Λούκας Ρομέρο ως βίαιο και επικίνδυνο.

Ο Λουίς Αντβίνκουλα, ο οποίος υπέστη την ενδέκατη αποβολή της καριέρας του, έφυγε κλαίγοντας από το στάδιο Μινεϊράο.

«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Λουίς καταστράφηκε, είναι πολύ λυπημένος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον αγκαλιάσετε, να τον παρηγορήσετε γιατί τον χρειαζόμαστε με τη δύναμη που έχει», δήλωσε ο προπονητής του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στο τέλος του παιχνιδιού.

Οι πιο γρήγορες αποβολές στην ιστορία του ποδοσφαίρου: Απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από δύο δευτερόλεπτα

Στις 28 Δεκεμβρίου 2008, ο Βρετανός Ντέιβιντ Πρατ αποβλήθηκε έπειτα από τρία δευτερόλεπτα στον αγώνα της Νότιας Premier League μεταξύ Τσίπενχαμ Τάουν και Μπάσλεϊ FC. Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Κρις Νόουλς.

Με αυτή την αποβολή ο Πρατ ξεπέρασε το σημάδι του Ιταλού Τζουζέπε Λορέντσο (Μπολόνια), ο οποίος στις 9 Δεκεμβρίου 1990 τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από εννέα δευτερόλεπτα επειδή επιτέθηκε σε αντίπαλο.

Η αποβολή του Μπάκερ Καμάλ Καλμπουνέ ξεπερνά κατά 4 δευτερόλεπτα αυτή του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, ο οποίος επιβλήθηκε με απευθείας κόκκινη τιμωρία τον Σεπτέμβριο του 2022, 9 δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του αγώνα της Ligue 1 μεταξύ Νις και Ανζέ.

Η Κρουζέιρο απέκλεισε την Μπόκα Τζούνιορς από το Copa Libertadores

Με 10 παίκτες από τα πρώτα δευτερόλεπτα, η Μπόκα Τζούνιορς κατέληξε να χάνει 2-0 από την Κρουζέιρο, η οποία είχε σκόρερ τους Ματέους Ενρίκε και Γουάλας.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Κρουζέιρο απέκλεισε την Μπόκα Τζούνιορς, η οποία κέρδισε 1-0 στον πρώτο αγώνα με γκολ του Έντινσον Καβάνι, στη φάση των 16 του Copa Libertadores 2024.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!