Σκάνδαλο στο Μπόκα - Ταγιέρες: Πρόεδρος απείλησε διαιτητή με όπλο για γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει (vids)

Ο πρόεδρος της Ταγιέρες

Σκάνδαλο στο Μπόκα - Ταγιέρες: Πρόεδρος απείλησε διαιτητή με όπλο για γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει (vids)

Κώστας Τόπας 12:39 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 08.09.2024

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στη Αργεντινή, καθώς η Ταγιέρες έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία στον αγώνα Κυπέλλου με την Μπόκα, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της να απειλήσει τον ρέφερι ακόμα και με όπλο.

Η Μπόκα Τζούνιορς απέκλεισε την Ταγιέρες στο Κύπελλο Αργεντινής στα πέναλτι με 8-7, μετά από κακή εμφάνιση στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, υπήρξε μια τεράστια διαμάχη σχετικά με το γκολ του επιθετικού της Μπόκα, Μπράιαν Αγκίρε, όπου ο διαιτητής δεν είδε ότι η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου νωρίτερ.α

Αυτή η απόφαση, όχι μόνο άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά εξέφρασε την οργή του και ο πρόεδρος της Ταγιέρες, Αντρέ Φάσι, ο οποίος «συνελήφθη» από τις κάμερες να εξαπολύει ύβρεις κατά του διαιτητή, με τον είπε είχε κι έναν έντονο διάλογο στα αποδυτήρια, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Μέσι δεν δίστασε να ονομάσει τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ του κι αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο
REST OF THE WORLD

12:14 - 08.09.2024

Ο Μέσι δεν δίστασε να ονομάσει τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ του κι αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο

Ο Λιονέλ Μέσι ενώ έχει αγωνιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα τόσο σε Μπαρτσελόνα όσο και Παρί Σεν Ζερμέν, κατονόμασε έναν ποδοσφαιριστή ως τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη που δεν υπήρξε ποτέ συμπαίκτης του.

«Οι άνθρωποι από την Ταγιέρες δεν ήταν ικανοποιημένοι με τη διαιτησία του Μέρλος, ειδικά λόγω του γκολ, το οποίο καταλαβαίνουν ότι δεν έπρεπε να μετρήσει. Αμέσως όταν τελείωσε ο αγώνας ο πρόεδρος της Ταγιέρες πήγε στη μικτή ζώνη, στο κομμάτι των διαιτητών, και υπήρξε έντονη συζήτηση μεταξύ τους», αναφέρει το ESPN.

«Τον ρώτησα γιατί συνέχισε να βλάπτει την Ταγιέρες, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός ο διαιτητής βλάπτει τον Ταγιέρεςς, η κατάσταση του γκολ είναι ανεξήγητη. Άρχισε να φωνάζει και μου είπε "αν θέλεις να μιλήσουμε, σε καλώ να έρθεις..." είπα "ναι" με χαρά», είπε ο Φάσι από την πλευρά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, ο πρόεδρος της Ταγιέρες όταν κατευθύνθηκε στο δωμάτιο των διαιτητών, ήταν σε έξαλλη κατάσταση σε σημείο να βγάλει πιστόλι από την τσέπη του, σύμφωνα με το «tycsports», προκειμένου να απειλήσει τον εν λόγω ρέφερι.

Ο Φάσι μίλησε στα Μέσα ενημέρωσης έδωσε την εκδοχή του για τα γεγονότα, όπου ισχυρίζεται ότι ο διαιτητής, Μέρλος ήταν αυτός που του επιτέθηκε με γροθιά και ότι κλώτσησε τον αντιπρόεδρο του συλλόγους, ενώ επίσης προειδοποίησε ότι θα υποβάλει ποινική μήνυση, εναντίον του διαιτητή για όσα έγιναν.

Αυτό είναι το γκολ της Μπόκα για το οποίο «φωνάζει» η Ταγιέρες:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!