Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Αταλάντα που πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Μπολόνια

Οι παίκτες στο Μπολόνια - Αταλάντα - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Αταλάντα που πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Μπολόνια

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:38 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 28.09.2024

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα στο Μπολόνια - Αταλάντα, για την 6η αγωνιστική της Serie A, η δεύτερη κατάφερε να αποσπάσει τον έναν βαθμό, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Η Μπολόνια ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει το δεύτερο της σερί τρίποντο, όμως η Αταλάντα της χάλασε τα πλάνα στο... παρά πέντε. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Serie A, οι «μπεργκαμάσκι» διαμόρφωσαν το σκορ του αγώνα 1-1.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τους φιλοξενούμενους, με τον Λούκμαν να παίρνει μία έξοχη πάσα αλλά να μην καταφέρνει να νικήσει του Σκορούπσκι (18'). Η επόμενη ήταν για τον ίδιο σύλλογο, ωστόσο ο Μπρεσκιανίνι είδε τον αντίπαλο κίπερ να τον σταματά (38'). Εν τέλει, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια.

Με το «καλημέρα» του β΄μέρους, ο Εντοϊέ έστρωσε στον Κάστρο και εκείνος από την άκρη της περιοχής σκόραρε για το 1-0. Λίγο αργότερα, ο Λουκούμι δέχθηκε την κόκκινη κάρτα μέσω VAR, το οποίο πήρε πίσω πέναλτι για την ίδια φάση. Εν τέλει, στο 90' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Σάμαρτζιτς να περνάει αρκετούς αντιπάλους και να κάνει το 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: