Ο πιο περίεργος τραυματισμός στην ιστορία: Παίκτης της Μπόλτον μένει εκτός λόγω φτερνίσματος!

Βίκτορ Αντεμπόιτζο - Φωτ. IMAGO

Ο πιο περίεργος τραυματισμός στην ιστορία: Παίκτης της Μπόλτον μένει εκτός λόγω φτερνίσματος!

Κώστας Τόπας 10:12 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 06.09.2024

Ποδοσφαιριστής της Μπόλτον θα χρειαστεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, καθώς τραυματίστηκε με έναν περίεργο τρόπο.

Στο ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα. Ή και όχι. Πάντως την περίπτωση τραυματισμού ενός παίκτη της Μπόλτον δεν είναι κάτι που συναντάει κανείς συχνά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το αγγλικό δίκτυο BBC, ο Βίκτορ Αντεμπόιτζο, απουσίασε από τη νίκη της ομάδας του επί της Μπάροου στο αγγλικό League Cup, λόγω του τραυματισμού του και του έντονου πόνου στην πλάτη.

Συνεχίζεται το χάος στην Τσέλσι: Δεν άντεξε κι αποχώρησε μετά από ένα χρόνο ο CEO
PREMIER LEAGUE

09:12 - 06.09.2024

Συνεχίζεται το χάος στην Τσέλσι: Δεν άντεξε κι αποχώρησε μετά από ένα χρόνο ο CEO

Η Τσέλσι, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον CEO του συλλόγου, Κρις Γιούρασεκ, ο οποίος αποχωρεί από τους Λονδρέζους έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπόλτον, Ίαν Έβατ, δήλωσε σχετικά με τον λόγο απουσίας του παίκτη από τον αγώνα: «Τώρα ο Βίκτορ έχει γίνει ένα δυνατό αγόρι, μετά του δυνατό φτέρνισμά του λόγω του οποίου ένιωθε πόνο ανάμεσα στα πλευρά του».

Και συνέχισε: «Ελπίζουμε ότι είναι απλώς ένα πρόβλημα χόνδρου ή μυών, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να παρακολουθήσουμε το αποτέλεσμα της ακτινογραφίας και να δούμε καλά την εξέταση για να δούμε την κατάστασή του».

Πρόσθεσε, γελώντας: «Θα πρέπει να αρχίσω να παρακολουθώ τους παίκτες σε περίπτωση που κάποιος φτερνιστεί από φόβο μήπως τραυματιστεί, έτσι είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για την ιστορία, ο Βίκτορ Αντεμπόιτζο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη και τα πλευρά έπειτα από δυνατό φτέρνισμα. Ο παίκτης της Μπόλτον θα χρειαστεί να μείνει τώρα εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!