Μποναβεντούρα: «Να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό, κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία»

Μποναβεντούρα: «Να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό, κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:04 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 29.05.2024

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζάκομο Μποναβεντούρα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League στην «OPAP Αrena» το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) και θέλει στην παρθενική του εμφάνιση τόσο στην διοργάνωση όσο και σε ευρωπαϊκό τελικό να κατακτήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στο περιθώριο της σπουδαίας αναμέτρησης, ο μέσος των «βιόλα», Τζάκομο Μποναβεντούρα μίλησε στο μικρόφωνα της UEFA για την δυσκολία του παιχνιδιού, ενώ τόνισε πως «θα σεβαστούμε τον αντίπαλο».

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια που κατέληξαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού - Πόσα είναι, ποιοι έχουν το πρόβλημα
CONFERENCE LEAGUE

15:48 - 29.05.2024

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια που κατέληξαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού - Πόσα είναι, ποιοι έχουν το πρόβλημα

Αλαλούμ με τα εισιτήρια του τελικού του Conference αφού η UEFA ακυρώνει μπλε εισιτήρια που είχαν δοθεί για τις ανάγκες της Φιορεντίνα και τελικά κατέληξαν σε φίλους του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πλεονέκτημα που παίξαμε στον τελικό πέρυσι; Κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία. Έχουμε εμπειρία από πέρυσι, αλλά αυτός είναι ένας διαφορετικός αντίπαλος και γνωρίζουμε τα προσόντα του.

Θα πρέπει να είμαστε καλοί στο να παίζουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα που απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε και την Άστον Βίλα, άρα έχει σημαντικά προσόντα. Όταν φτάνει σε αυτό το σημείο πρέπει να σεβαστούμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, με την ιδέα να δείξουμε τις ιδιότητές μας.

Πρέπει να ξέρουμε καλά τι να κάνουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Θα χρειαστούμε τη μέγιστη συγκέντρωση στο παιχνίδι, χωρίς να έχουμε υπερβολική ένταση γιατί θα ήταν αντιπαραγωγικό. Ας επικεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι μας. Είναι η δεύτερη χρονιά που παίζουμε τελικό. Έχουμε μια ομάδα με σημαντικές αξίες, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά Ιταλός ποδοσφαιριστής.