Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο: Αυτός είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος για τον Μπονούτσι
i

©imago

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο: Αυτός είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος για τον Μπονούτσι

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:57 - 08.10.2024

Μπορεί να μοιάζει περίεργο για πολλούς, αλλά για τον θρύλο της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, ο πιο σκληρός αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει, δεν είναι οι δύο κορυφαίοι στον κόσμο, Μέσι και Ρονάλντο αλλά ο Ζαπάτα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της γενιάς του. Έχει γράψει ιστορία στην Γιουβέντους ως αρχηγός, ενώ έχει κάνει το πέρασμά του από ομάδες όπως οι Ίντερ, Μίλαν και Φενέρμπαχτσε. Πρόσφατα μάλιστα, ανακοίνωσε την απόσυρσή του σε ηλικία 37 ετών.

Στην σπουδαία του καριέρα όλα αυτά τα χρόνια, ο Ιταλός στόπερ, έχει αντιμετωπίσει μερικούς από τους καλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών, αλλά ερωτηθείς για το ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει βρεθεί μπροστά του, η απάντηση που έδωσε μόνο αναμενόμενη δεν ήταν. Μιλώντας στο Sky Calcio Club, ο Μπονούτσι αποκάλυψε ότι ο πρώην επιθετικός της ΑταλάνταΝτουβάν Ζαπάτα, ήταν ένας εφιάλτης όταν ήταν στο απόγειό του.

«Ο εφιάλτης μου, που δεν με έκανε να κοιμηθώ τα βράδια, ήταν ο Ζαπάτα. Θεέ μου, πριν από τα παιχνίδια με την ομάδα του στην Αταλάντα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ», δήλωσε.

Ο Μπονούτσι φρόντισε να εξηγήσει πως το ανάστημα και η παρουσία του Κολομβιανού, ήταν αυτό που τον έκανε έναν τόσο σκληρό παίκτη για να αντιμετωπίσει αμυντικά. Ο Ιταλός, παραδέχτηκε επίσης, πως με την δήλωσή του, ίσως σνομπάρει κάποιους από τους κορυφαίους όλων των εποχών, αλλά δεν ξέχασε να δώσει και σε εκείνους τα εύσημα.

«Τότε, είχα την τύχη να παίξω απέναντι σε τόσους πολλούς πρωταθλητές. Ο Ντρογκμπά, ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Τόρες και τους άλλους ξεχνάω, αλλά ήταν πολύ καλοί», πρόσθεσε.

Ο Ντουβάν Ζαπάτα / ©imago

Ο Ντουβάν Ζαπάτα αγωνίζεται τώρα στην Τορίνο, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (5/10), στην αναμέτρηση με την Ιντερ, υπέστη έναν τραυματισμό σοκ, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για ολόκληρη την σεζόν.