Αλόνσο: «Κακό αποτέλεσμα, είναι αδιανόητο αν σκέφτονταν οι παίκτες τον Ολυμπιακό»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο.

i

©intime

Αλόνσο: «Κακό αποτέλεσμα, είναι αδιανόητο αν σκέφτονταν οι παίκτες τον Ολυμπιακό»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 00:47 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:51 - 04.10.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο χαρακτήρισε γκέλα το αποτέλεσμα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, αλλά είδε βελτίωση στον Παναθηναϊκό.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε βελτιωμένο τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως ήταν λογικό, ουσιαστικά χαρακτήρισε... γκέλα την ισοπαλία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου.

«Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Είχαμε τον έλεγχο και παίξαμε καλύτερα. Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο με εμάς.

Είχαμε ευκαιρίες, προυποθέσεις, ήμασταν συμπαγείς, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την πνευματική προετοιμασία σε σχέση με τον αντίπαλο που είχε πάθος κι αν η ομάδα σκεφτόταν τον Ολυμπιακό: «Θα ήταν αδιανότητο να έχουμε το μυαλό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι όχι στη Μπανια Λούκα. Καταλαβαίνω αυτό που λέτε, αλλά δεν θα το πάρω ως δικαιολογία.

Κάναμε ένα καλό ματς από ποδσοφαιρικής πλευράς, όμως, δεν είχαμε τη δυνατότητα να νικήσουμε».

Για την απώλεια βαθμών: «Έχουμε άλλα πέντε ματς και θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η δική μας, η ισοπαλία είναι απώλεια δύο βαθμών. Και ο προπονητής αξιολογεί πως έπαιξε. Κακό αποτέλεσμα, αλλά είδα πράγματα που μου άρεσαν. Κερδίζουμε αυτοπεποίθηση για να είμαστε καλύτεροι».

Για το αν είναι ευάλωτη η ομάδα στις εναέριες μονομαχίες: «Οχι. Δεν υπήρχαν από τις πτέρυγες απειλές. Τις κατά μέτωπο μπαλιές οι κεντρικοί αμυντικοί τις απομάκρυναν. Κάναμε, όμως, ένα λάθος στο γκολ που δεχθήκαμε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το μπόι των παικτών ή την ικανότητά τους».