Ζίζοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός αξίζει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ και είναι το φαβορί»

Ο τεχνικός της Μπάνια Λούκα Μλάντεν Ζίζοβιτς με τον μεσοεπιθετικό Σάβιτς.

i

©fkborac.net

Ζίζοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός αξίζει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ και είναι το φαβορί»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:12 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 02.10.2024

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς, τεχνικός της Μπόρατς Μπάνια Λούκα αναφέρθηκε στην αυριανή μάχη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός της Μπόρατς Μπάνια Λούκα εκθείασε το τριφύλλι, ωστόσο, τόνισε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι ν’ ανταποκριθούν σε μία ακόμα πρόκληση και να κοντράρουν μετά τον ΠΑΟΚ έναν ακόμα μεγάλο ελληνικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζίζοβιτς: «Θα αναζητήσουμε την ευκαιρία μας στο αυριανό παιχνίδι. Ένα ματς με έναν σύλλογο που είναι είκοσι φορές πρωταθλητής Ελλάδας και άλλες τόσες φορές κατέκτησε το Κύπελλο, μας δίνει το δικαίωμα να απολαύσουμε.

Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά να κάνουμε άλλη μια έκπληξη και κυρίως να αντισταθούμε στον Παναθηναϊκό και να δείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε ακόμα έναν ελληνικό γίγαντα. Ήμασταν ισάξιοι με τον ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια και αυτό θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε στην προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα ξεχωριστό, αλλά θέλουμε να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει μέχρι τώρα την ποιότητά του στα προκριματικά και μας άξιζε να παίξουμε μαζί του με τις εμφανίσεις μας. Είχαν προβλεφθεί να είναι πρωταθλητές και την περασμένη σεζόν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η ομάδα του αξίζει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. είναι σίγουρα το φαβορί σε αυτό το ματς, αυτό είναι εμφανές και ξεκάθαρο.

Καλώ τους φιλάθλους να μας βοηθήσουν. Ο σύλλογος αγαπιέται και όταν χάνει και όταν κερδίζει. Όταν είναι κακός και όταν είναι καλός. Αυτά τα παιδιά αξίζουν υποστήριξη».

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός της Μπάνια Λούκα, ο Στέφαν Σάβιτς, είπε επίσης: «Οι παίκτες περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι. Να δείξουμε για μια ακόμα φορά την ποιότητά μας στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Ως μαχητές πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και έτσι θα είναι και αύριο, έστω κι αν αντίπαλός μας είναι ο Παναθηναϊκός».