Πρεμιέρα με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός, σπάζοντας την κατάρα 15 ετών

Τετέ

i

©Intime

Πρεμιέρα με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός, σπάζοντας την κατάρα 15 ετών

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:05 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 03.10.2024

Την πρώτη του μάχη στη League Phase του Conference League, θα δώσει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (3/10,22:00), ο οποίος θα φιλοξενηθεί από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, με στόχο τη νίκη αλλά και να σπάσει την κατάρα των 15 ετών, χωρίς διπλό σε εκτός έδρας αγώνες ομίλων σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει την νίκη απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, το βράδυ της Πέμπτης (3/10) και ώρα 22:00. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρώτο τους παιχνίδι για τη League Phase του Conference League.

Ξεκάθαρος ο Αλόνσο: «Την απάντηση για τον Βαγιαννίδη πρέπει να τη δώσει ο Παναθηναϊκός, όχι εγώ» - «Φιλενάδα μου η πίεση, την ξέρω από παιδάκι»!
CONFERENCE LEAGUE

19:16 - 02.10.2024

Ξεκάθαρος ο Αλόνσο: «Την απάντηση για τον Βαγιαννίδη πρέπει να τη δώσει ο Παναθηναϊκός, όχι εγώ» - «Φιλενάδα μου η πίεση, την ξέρω από παιδάκι»!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για αποτελέσματα, αλλά και στην υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Μπόρατς για το Conference League.

H ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο απέναντι στην πρωταθλήτρια Βοσνίας της προηγούμενης σεζόν. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 2-0 την περασμένη Κυριακή στη Stoiximan Super League και μην έχει βρει ακόμα τα πατήματα του στo ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον προπονητή της ομάδας, καθώς για τον ίδιο η πίεση δεν αποτελεί εμπόδιο.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως είναι συμφιλιωμένος με την πίεση και στον Παναθηναϊκό ήρθε για να κερδίσει τίτλους, κάνοντας αναφορά στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του τόσο σε εγχώριο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Φυσικά, δεν είναι μόνο το αποψινό παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει το 100%, καθώς το ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (6/10), υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στην ομάδα.

«Ο Πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής με έφεραν εδώ για να κατακτήσω τίτλους. Οι τίτλοι δεν κερδίζονται Οκτώβριο ή Δεκέμβριο. Οι τίτλοι έρχονται τον Μάιο. Γνωρίζουμε τι εμπόδια έχουμε στον δρόμο μας. Θα αναλάβω την ευθύνη και για τα προηγούμενα πέντε χρόνια, αν αποτύχουμε. Όλοι μαζί θα παλέψουμε, με τους φιλάθλους και τους παίκτες. Γνωρίζουμε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε».

«Έχω πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ. Και σίγουρα θα παίζουν οι καλύτεροι. Αυτοί που θεωρώ εγώ καλύτεροι. Έχω πολλούς βασικούς. Σε όλο το ρόστερ μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε. Οι παίκτες που καλύπτουν τις δικές μου απαιτήσεις, θα είναι οι βασικοί», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Η αποστολή των «πράσινων», βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10) στη Βοσνία, χωρίς τον Γιώργο Βαγιαννίδη, όπου οι παίκτες ολοκλήρωσαν την τελευταία τους προπόνηση πριν την μάχη με τη  Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ελπίζοντας πως η επιστροφή στις επιτυχίες πλησιάζει.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μπόρατς (Μλάντεν Ζίζοβιτς: Σισκόφσκι, Κβρίβιτς, Ερέρα, Καρολίνα, Μέιερς, Τσάβιτς, Γκράχοβατς, Κουλάσιν, Σρέσκοβιτς, Σάβιτς, Ντεσπόντοβιτς.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένγκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Τετέ, Πελίστρι, Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Έλτσιν Μασίγεφ (Aζερμπαϊτζάν) Βοηθοί: Αμπντουλαγέφ-Ταλίμποφ (Aζερμπαϊτζάν) VAR: Μιγιό-Μαμάντοφ (Γαλλία-Aζερμπαϊτζάν) 4ος διαιτητής: Χαλίγεφ (Aζερμπαϊτζάν)