Μλαντένοβιτς: «Ό,τι καλύτερο η νίκη με την Μπάνια Λούκα, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Μλαντένοβιτς: «Ό,τι καλύτερο η νίκη με την Μπάνια Λούκα, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:50 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 02.10.2024

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα στον όμιλο του Conference League. Ο Σέρβος στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός με τη νίκη στη Βοσνία.

Αποστολή Sportal στην Μπάνια Λούκα: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την ΑΕΚ και πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει ένα ευρωπαϊκό ματς ενδιάμεσα, στο οποίο καλείται να βγάλει αντίδραση από την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην Μπάνια Λούκα το ιδανικό θα είναι ξεκινήσει νικηφόρα στο Conference League και ο Φίλιπ Μλαντέμοβιτς μίλησε για το πόσο σημαντικό θα είναι να φύγει το Τριφύλλι με τη νίκη από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος αριστερός μπακ στη συνέντευξη Τύπου:

Αν αισθάνονται, αυτός και οι συμπαίκτες του, ότι η Ευρώπη αποτελεί μία ευκαιρία για την ομάδα, παρά την πορεία στο Πρωτάθλημα:

«Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Είναι μία καλή ευκαιρία ο αγώνας με την Μπόρατς, που έρχεται, μετά από ήττα από την ΑΕΚ. Θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς. Θα είναι ό,τι καλύτερο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός, για να πάρει αποτέλεσμα:

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Καθένας από εμάς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Η συγκέντρωση για 90 λεπτά θα είναι σημαντικό. Να δείξουμε την ποιότητά μας, επίσης. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι, γιατί πρόκειται για ματς ευρωπαϊκού ομίλου. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Και για τον αντίπαλο, όμως, το παιχνίδι είναι πρόκληση. Θα κοιτάξει να αποδείξει τι μπορεί να κάνει».

Για τη δυναμικότητα της Μπόρατς Μπάνια Λούκα και για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός:

Ξεκάθαρος ο Αλόνσο: «Την απάντηση για τον Βαγιαννίδη πρέπει να τη δώσει ο Παναθηναϊκός, όχι εγώ» - «Φιλενάδα μου η πίεση, την ξέρω από παιδάκι»!
CONFERENCE LEAGUE

19:16 - 02.10.2024

Ξεκάθαρος ο Αλόνσο: «Την απάντηση για τον Βαγιαννίδη πρέπει να τη δώσει ο Παναθηναϊκός, όχι εγώ» - «Φιλενάδα μου η πίεση, την ξέρω από παιδάκι»!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για αποτελέσματα, αλλά και στην υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Μπόρατς για το Conference League.

«Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για παίκτες. Είναι καλή ομάδα, έχει παίξει φέτος με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι έχει καλές μονάδες, έχω παίξει με τον επιθετικό της Μπόρατς στην Εθνική Σερβίας. Είμαι σίγουρος ότι είναι καλή ομάδα, με ποιοτικές μονάδες. Αλλά είναι στο χέρι μας τι θα κάνουμε».

Για το πόσο χρειάζεται αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός: «Ξέρουμε την Μπόρατς. Είναι ομάδα με μεγάλη θέληση. Χρειάζεται προσοχή και σεβασμό ο αντίπαλος. Για εμάς είναι μεγάλος αγώνας, ιδιαίτερα μετά την ήττα από την ΑΕΚ».