Στη Βοσνία για την πρόκριση και την εξασφάλιση της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ

Στη Βοσνία για την πρόκριση και την εξασφάλιση της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 08:53 - 31.07.2024

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βοσνία για πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Μπόρατς, αλλά και για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ημέρα Ευρώπης είναι η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στη Βοσνία ενόψει της ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Στόχος του Δικεφάλου είναι να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-2 από το ματς της Τούμπας, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που περάσει η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα βρει απέναντί της τη Μάλμε από τη Σουηδία. Μάλιστα αν περάσει τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ρουμάνος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς έχει τους πάντες στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα από τη Βοσνία.

Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ όπως τόνισε και ο Στέφαν Σβαμπ είναι η είσοδος της ομάδας στο League Phase του Champions League, κάτι που θα το καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.