Το έκανε κι αυτό: Ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ έγραψε αρνητική ιστορία στο Μπόρνμουθ - Τσέλσι που κανείς δεν περίμενε

Μπόρνμουθ - Τσέλσι

Το έκανε κι αυτό: Ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ έγραψε αρνητική ιστορία στο Μπόρνμουθ - Τσέλσι που κανείς δεν περίμενε

Κώστας Τόπας 08:53 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 15.09.2024

Οι οπαδοί επικρίνουν τον Άντονι Τέιλορ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού κατέρριψε ένα ρεκόρ στην Premier League, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ.

Ο Έντσο Μαρέσκα σφράγισε τη δεύτερη νίκη του στην Premier League, από τη μέρα που ανέλαβε προπονητής της Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» επικράτησαν με 1-0 επί της Μπόρνμουθ στο στάδιο Vitality.

Ένα γκολ από την «χρυσή» αλλαγή, Κρίστοφερ Ενκούκου, με ασίστ από τον Τζέιντον Σάντσο που έκανε το ντεμπούτο του στην Τσέλσι, εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς για τους Λονδρέζους.

Ωστόσο, οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι με τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ αφού αποκαλύφθηκε ότι οι ενέργειές του κατά τη διάρκεια του αγώνα έσπασαν ένα μακροχρόνιο ρεκόρ της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο Τέιλορ μοίρασε 14 κίτρινες κάρτες στους παίκτες, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των περισσότερων κίτρινων καρτών σε έναν αγώνα της Premier League. Το προηγούμενο ρεκόρ σημειώθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2010 κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Γουλβς και της Νιουκάστλ κι αργότερα ισοφαρίστηκε από τη συνάντηση της Τσέλσι και της Τότεναμ τον Μάιο του 2016.

Αντιδρώντας στο νέο τους ρεκόρ, ένας οπαδός της Τσέλσι έγραψε στο Χ: «Ο Άντονι Τέιλορ δεν μπορεί ποτέ να συγχωρεθεί για τα εγκλήματά του κατά της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι».

Ένας άλλος οπαδός πρόσθεσε: «Ιστορικός αριθμός κίτρινων για ένα παιχνίδι που ειλικρινά ήταν πολύ λίγο. Ο Άντονι Τέιλορ legit ήθελε απλώς να κάνει ρεκόρ».

Πολλοί οπαδοί τόνισαν επίσης ότι πίστευαν ότι ορισμένες από τις κρατήσεις που έδωσε ο Taylor κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν αδικαιολόγητες.

Ένας οπαδός έγραψε: «Ο Άντονι Τέιλορ δίνει κίτρινη στον Κόλγουιλ επειδή κέρδισε την μπάλα. Ο χειρότερος στον κόσμο, με διαφορά».

Η Τσέλσι δέχθηκε οκτώ κίτρινες κάρτες κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους να δέχονται άλλες έξι. Παρόλα αυτά, οι «μπλε» μπόρεσαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, αφού ο Ενκούκου βρήκε δίχτυα μόλις επτά λεπτά αφότου πήρε τη θέση του Νίκολας Τζάκσον.