Μποροβήλος για Μακελελέ: «Με αυτή την ομάδα ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Γιώργος Μποροβήλος - Κλοντ Μακελελέ

Μποροβήλος για Μακελελέ: «Με αυτή την ομάδα ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Κώστας Τόπας 14:16 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 16.09.2024

Ο πρόεδρος του Asteras AKTOR, Γιώργος Μποροβήλος καλωσόρισε τον Κλοντ Μακελελέ στην ομάδα και ευχήθηκε ο σύλλογος να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, όπως είναι το όνειρο των ιδιοκτητών κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη. 

Μία εμβληματική παγκόσμια ποδοσφαιρική προσωπικότητα στον Asteras AKTOR. Ο Κλοντ Μακελελέ παρουσιάστηκε από τους Αρκάδες το μεσημέρι της Δευτέρας (16/09) και μίλησε για τους στόχους της ομάδας και όχι μόνο. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ASTERAS AKTOR, Γιώργος Μποροβήλος καλωσόρισε τον Κλοντ Μακελελέ στην ομάδα και ευχήθηκε ο σύλλογος να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, όπως είναι το όνειρο των ιδιοκτητών κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ως ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είμαστε πιστοί στο όνειρο των ιδιοκτητών κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, οι οποίοι οραματίζονται έναν Astera AKTOR ακόμα ψηλότερα γι' αυτά που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Να είναι δηλαδή συνεχώς για 18 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Να έχει συμμετοχές στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και δύο φορές στο group stage. Οπως επίσης και σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Σήμερα παρουσιάζουμε έναν άνθρωπο που αποτελεί σπουδαία προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Καλωσορίζουμε τον κ. Μακελελέ μαζί με τους συνεργάτες του, τον κ. Γκιμπς και τον κ. Φαβρ. Ευχόμαστε φυσικά πρώτα υγεία και μετά επιτυχίες. 

Οι παραστάσεις που έχουν αυτοί οι άνθρωποι θα είναι πολύτιμες για τον Αστέρα, για να μπορέσει όλος ο οργανισμός να δουλέψει με τα δικά του στάνταρ. Με τον επαγγελματισμό τους, τις δικές τους εμπειρίες και συνολικά το κλαμπ να βρεθεί στο επίπεδο το οποίο οραματίζονται οι ιδιοκτήτες τους. Και φυσικά πλέον κι αυτά που προσδοκά η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Γιατί δεν είναι μυστικό πέρα από την συμπάθεια που έχει ο καθένας σε όλη την Ελλάδα με την ομάδα που αγαπάει, βλέπει τον Αστέρα, μια ποδοσφαιρικά ανερχόμενη δύναμη. Μια δύναμη που στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τη δική της ταυτότητα. Ετσι λοιπόν στον Αστέρα δουλεύουμε για το παρόν αλλά πολύ περισσότερο δουλεύουμε για το μέλλον.

Αυτό δείχνει η κίνησή μας, να έρθει στην Τρίπολη, μια τέτοια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, μαζί με δύο σπουδαίους συνεργάτες και που ελπίζουμε ότι από αυτή τους την εμπειρία, να αποκομίσουμε πολλαπλά οφέλη. Γιατί όπως γνωρίζετε ο Αστέρας εκπροσωπείται φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με έξι διαφορετικές ομάδες. Την πρώτη ομάδα που συμμετέχει στη Super League, τον Asteras AKTOR B' στη Super League 2, την ομάδα γυναικών στην Α' Εθνική για δεύτερη χρονιά. Και φυσικά στις Ακαδημίες μας για τις οποίες είμαστε υπερήφανοι. Τις ομάδες που συμμετέχουν στα πανελλήνια, Κ19, Κ17 και Κ15. Πέραν από τα μικρά παιδιά που είναι σε τέτοιες ηλικίες που συμμετέχουν μόνο σε τοπικά πρωταθλήματα.

Ετσι λοιπόν, από την εμπειρία αυτών των ανθρώπων προσδοκούμε όλα μας τα τμήματα και όχι μόνο η πρώτη ομάδα, να πάρουν αυτό τον αέρα και την εμπειρία αυτών των ανθρώπων και ο ASTERAS AKTOR να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, όπως είναι το όνειρο των ιδιοκτητών κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη.

Με αυτή την ομάδα ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κοιτάζει ψηλά κι ελπίζουμε όπως πολλές φορές τρυπήσαμε το ταβάνι, τώρα να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά!».