Αποφασισμένος να τελειώσει... τη δουλειά στη Φιλιππούπολη ο Παναθηναϊκός

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Αποφασισμένος να τελειώσει... τη δουλειά στη Φιλιππούπολη ο Παναθηναϊκός

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:50 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 01.08.2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλόβντιβ το βράδυ της Πέμπτης (1/8, 21:00) στη ρεβάνς του 2-1 στο ΟΑΚΑ με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Εuropa League.

Με έναν και μοναδικό στόχο ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στη Φιλιππούπολη: να επιστρέψει στην Αθήνα έχοντας πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «πράσινοι» κοντράρονται το βράδυ της Πέμπτης (1/8, 21:00, Cosmote Sport1) με την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League στη ρεβάνς του 2-1 στο ΟΑΚΑ και θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είναι αποφασισμένη να κάνει το βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στη συμμετοχή της στη League Phase του Europa League.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο 49χρονος Ουρουγουανός τεχνικός πέραν της απουσίας του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στη λίστα λόγω των τραυματισμού στον ώμο, δεν θα έχει στη διάθεση του και τους Τόνι Βιλένα και Μπαρτ Σένκεφελντ. Από την άλλη στην αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Τετέ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι, θα τεθεί αντιμέτωπη στον τρίτο προκριματικό γύρο με μια εκ των Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Μπότεφ Πλόβντιβ (Ντούσαν Κερκέζ): Ιγκόνεν - Μλίνκοφ, Ταμ, Κοντέ, Μπαλογιάννης - Περέρα, Ουκάκι, Ποπόφ - Ακέρε, Νουατσούκβου, Μάρας

Παναθηναϊκός (Nτιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι - Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς - Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας - Μαντσίνι, Τετέ, Σπόραρ

Διαιτητής: Ντάνιελ Σλάγκερ

Βοηθοί: Κέμπτερ, Βαστσίτσκι

4ος διαιτητής: Φλόριαν Μπαντστίμπερ