Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπότεφ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με την Μπότεφ

Sportal newsroom 19:54 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 01.08.2024

Οι αρχικές επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά του κόντρα στην Μπότεφ και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ το «τριφύλλι» επικράτησε με 2-1, ωστόσο όλα θα κριθούν στη σημερινή ρεβάνς στη Βουλγαρία (1/8, 21:00). Όσον αφορά στην ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Αράο και Τσέριν και στην κορυφή θα είναι ο Γερεμέγεφ με τον Μπακασέτα πιο πίσω και τους Τζούριτσιτς, Μαντσίνι στα άκρα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς. Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Μπακασέτας, Γερεμέγεφ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!