Νικηφόρα πρεμιέρα για την Μπότεφ Πλόβντιβ πριν από τον Παναθηναϊκό
i

© Twitter/Botev Plovdiv

Νικηφόρα πρεμιέρα για την Μπότεφ Πλόβντιβ πριν από τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 21:45 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 21.07.2024

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τον Παναθηναϊκό, η Μπότεφ Πλόβντιβ επικράτησε επικράτησε με 3-1 της Μπότεφ Μπράτσα με 3-1 για την 1η αγωνιστική του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Με το... δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας η Μπότεφ Πλόβντιβ, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Τέσσερα 24ωρα πριν το πρώτο ματς με το Τριφύλλι επί ελληνικού εδάφους (25/7), η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ επικράτησε με 3-1 της Μπότεφ Μπράτσα στην κοινή έδρα των δύο συλλόγων, το «Kρίστο Μπότεφ Στάντιουμ».

Με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους από τον Σέκουλιτς (54', 57') οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0, αλλά πολύ γρήγορα οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς με το γκολ του Γκένοφ στο 60'.

Το «τρίποντο» για τη Μπότεφ Πλόβντιβ «κλείδωσε» στο 77΄ ο Καραμπέλιοφ. Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, σε αντίθεση με το τελευταίος ευρωπαϊκό ματς με τη Μάριμπορ, που είχε ξεκινήσει βασικός, σήμερα έμεινε στον πάγκο. Μπήκε αλλαγή στο 70΄ αντί του Νουατσούκουε.

Η ενδεκάδα της Μπότεφ Πλόβντιβ: Ιγκονεν, Ουκάκι, Ταμ, Ντιαμπατέ, Γιορντάνοφ, Καραμπέλιοφ, Κόροσετς (87' Ρεμέικις), Νουατσούκουε (70' Μπαλογιάννης), Ποπόφ (70' Ετό), Ίλιεφ (59΄ Ακέρε), Σέκουλιτς.