Η απουσία του Μποτία από την πρεμιέρα της Φουρέιρα και η απάντηση της τραγουδίστριας (vid)

Μποτία - Φουρέιρα

i

© Instagram

Η απουσία του Μποτία από την πρεμιέρα της Φουρέιρα και η απάντηση της τραγουδίστριας (vid)

Sportal newsroom 13:30 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 14.08.2024

Η απουσία του Αλμπέρτο Μποτία από την πρεμιέρα της Ελένης Φουρέιρα σε νυχτερινό κέντρο βρέθηκε στο επίκεντρο, με την τραγουδίστρια να δίνει τη δική της απάντηση.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται τη φετινή σεζόν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ωστόσο ο Αλμπέρτο Μποτία δεν βρέθηκε εκεί. 

Η απουσία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς από το πλευρό της αγαπημένης του προκάλεσε την απορία των δημοσιογράφων, με την τραγουδίστρια να δίνει τη δική της απάντηση. Μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε πως το αγαπημένο ζευγάρι έχει κι ένα μωρό παιδί, το οποίο ξυπνάει τα βράδια και χρειάζεται έναν από τους δύο γονείς του. 

«Έχουμε και ένα μωρό παιδί. Είναι πολύ μωρό και ακόμη ξυπνάει τα βράδια. Οι πρώτοι μήνες μαζί του είναι ονειρικοί. Το λέω πάντα και νομίζω ότι έχω καταντήσει μια κουραστική μαμά, αλλά είναι οι πιο ωραίοι μήνες της ζωής μου. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά είναι αυτή η πραγματικότητα», ανέφερε η τραγουδίστρια.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο