Μπότο για Κουλιεράκη: «Δεν είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά θα μπορούσε να γίνει στη Μίλαν»

Μπότο - Κουλιεράκης

i

© Intime

Μπότο για Κουλιεράκη: «Δεν είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά θα μπορούσε να γίνει στη Μίλαν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:26 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 14.08.2024

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο μίλησε για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και το ενδιαφέρον της Μίλαν.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στόπερ βρίσκεται σταθερά στις αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ πλέον είναι και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Όσον αφορά στο μέλλον του, το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ΜΜΕ της Ιταλίας επιμένουν πως ο Κουλιεράκης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη κρούση.

«Η Μίλαν ήδη εργάζεται για να βρει την κατάλληλη λύση για την ενίσχυσή της ενόψει Ιανουαρίου στο κέντρο της άμυνας και πρόθεση των ροσονέρι είναι να καταθέσουν μια νέα πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο εκπρόσωπος της ''τάξης του 2003'' είναι πολύ δημοφιλής του τελευταίους μήνες στους ''ροσονέρι''», ανέφερε σχετικά ένα πρόσφατο δημοσίευμα της «calciomercato».

Για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη μίλησε σε μέσο της πατρίδας του ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, επαινώντας μεταξύ άλλων τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

«Ο Κουλιεράκης δεν είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά θα μπορούσε να γίνει στη Μίλαν. Είναι ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που πέρυσι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Στην Ιταλία θα μπορούσε να γίνει δυνατός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσε Μπότο μιλώντας για τον 19χρονο παίκτη του ΠΑΟΚ.