Ξέσπασμα Σακά για τη διαιτησία: «Ο Ράις απλά ακούμπησε την μπάλα και αποβλήθηκε»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ξέσπασμα Σακά για τη διαιτησία: «Ο Ράις απλά ακούμπησε την μπάλα και αποβλήθηκε»

Sportal newsroom 17:28 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 31.08.2024

Ο Μπουκαγιό Σακά εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπράιτον και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην αποβολή του Ντέκλαν Ράις.

Η Άρσεναλ υποδέχτηκε την Μπράιτον στο «Έμιρεϊτς» για την 3η αγωνιστική της Premier League και πραγματοποίησε την πρώτη της γκέλα για τη φετινή σεζόν!

Η ομάδα του Αρτέτα πήρε το προβάδισμα, ωστόσο η αποβολή του Ράις στην επανάληψη άλλαξε τα δεδομένα, με τους «Γλάρους» να το εκμεταλλεύονται και να φεύγουν «αλώβητοι» από την έδρα των «Κανονιέρηδων» (1-1).

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μπουκαγιό Σακά εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία και στάθηκε στην κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ντέκλαν Ράις, τονίζοντας πως ήταν μία σκληρή απόφαση.

«Το μόνο που θέλουμε ως ποδοσφαιριστές είναι να βλέπουμε συνέπεια στις αποφάσεις των διαιτητών. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ζοάο Πέδρο κλώτσησε την μπάλα από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη και δεν υπήρξε η παραμικρή επίπληξη. Ο Ντέκλαν απλά την ακούμπησε λίγο και αποβλήθηκε. Είναι σκληρό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο BBC ο Άγγλος άσος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!