Μπουρούκ: «Έχει καλό προπονητή ο ΠΑΟΚ, στόχος το Europa League»
i

©imago

Μπουρούκ: «Έχει καλό προπονητή ο ΠΑΟΚ, στόχος το Europa League»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:27 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 24.09.2024

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ αποθέωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου και έθεσε ως μεγάλο στόχο της ομάδας την κατάκτηση του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό της 2.500 φίλους που θα κάνουν το ταξίδι στην Τουρκία, θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τη διοργάνωση.

Από την άλλη η τουρκική ομάδα μετά το διπλό στην έδρα της Φενέρμπαχτσε θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και στην Ευρώπη. Ο τεχνικός της Γαλατά, Οκάν Ουρούκ, λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι είναι καλός προπονητής. Την ίδια ώρα έθεσε μεγάλο στόχο, την κατάκτηση του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συμμετοχή της Γαλατάσαραϊ στο Europa League: «Το Europa League είναι στόχος για εμάς. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε στο Champions League, αλλά δεν έγινε. Όμως είμαστε στο Europa League τώρα και έχουμε προσαρμοστεί σε αυτό. Ο νέος μας στόχος είναι να πετύχουμε σε αυτή τη νέα μορφή. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε και θα προχωρήσουμε προς τα όνειρά μας. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς.

Η απόδοση των τριών τελευταίων αγώνων είναι υπέρ μας. Αυτό μας δίνει ώθηση. Αν και έχουμε παίξει ξανά και ξανά, ξεπερνάμε αυτή την κούραση. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο τέταρτος σερί για μας. Έχουμε και αγώνα την Κυριακή. Αν και αυτά τα συνεχόμενα ματς κουράζουν σωματικά την ομάδα μας, είμαστε πολύ καλοί ψυχικά».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Στόχος μας είναι η νίκη. Και για τη Γαλατασαράι και για το τουρκικό ποδόσφαιρο. Αντίπαλός μας είναι η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας. Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση.

Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ γιατί παρακολουθούμε πολύ στενά το ελληνικό πρωτάθλημα πέρσι. Παίζουν παρόμοιο παιχνίδι, αν και με αλλαγές. Έχουν καλό προπονητή. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θα είναι μαζί μας όπως πάντα. Ξέρουμε ότι μαζί τους θα είμαστε πιο δυνατοί. Θέλουμε να κερδίσουμε με ένα δυνατό και ενθουσιώδες παιχνίδι».