Το συγκινητικό «αντίο» του Μπουσκέτς: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά ήρθε η ώρα» (vid)

Σέρχιο Μπουσκέτς

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Το συγκινητικό «αντίο» του Μπουσκέτς: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά ήρθε η ώρα» (vid)

Κώστας Τόπας 13:44 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 14.08.2024

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Καταλανούς , έπειτα από 15 σεζόν γεμάτο επιτυχίες στην πρώτη ομάδα.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς, αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε την Τετάρτη (10/05) το «αντίο» του στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα με ένα μήνυμα μέσω των κοινωνικών δικτύων, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν ως «culé» πριν αναζητήσει μια νέα επαγγελματική πρόκληση.

«Ήρθε η ώρα για να ανακοινώσω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Από όταν ήμουν παιδί που πήγαινε στα ματς ή τα έβλεπε από την τηλεόραση, πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα και σε αυτό το στάδιο. Και η πραγματικότητα ξεπέρασε τα όνειρά μου. Δεν θα πίστευα ποτέ αν μου λέγανε όταν μπήκα στην ομάδα Νέων ότι θα έπαιζα για 15 χρόνια στο κορυφαίο κλαμπ του πλανήτη. 

Τον σύλλογο της καρδιάς μου, του οποίου ήμουν -και πάντα θα είμαι- υποστηρικτής, μέλος, παίκτης, αρχηγός και με τον οποίο ξεπέρασα τις 700 συμμετοχές. Ήταν τιμή, όνειρο, πηγή υπερηφάνειας και σήμαινε τα πάντα για μένα να υπερασπίζομαι και να εκπροσωπώ αυτό το έμβλημα για τόσα χρόνια, αλλά όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Και μπορεί να μην ήταν εύκολη απόφαση, αλλά νομίζω πως έφτασε ο καιρός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουσκέτς στο tribute βίντεο της Μπάρτσα με στιγμές του από τα τσικό ως τις σπουδαιότερες βραδιές του στην πρώτη ομάδα.

Πάταγος με Μέσι: Η «Equipe» επιβεβαιώνει τη συμφωνία του με την Αλ Χιλάλ έναντι αμύθητου ποσού
LIGUE 1

14:32 - 09.05.2023

Πάταγος με Μέσι: Η «Equipe» επιβεβαιώνει τη συμφωνία του με την Αλ Χιλάλ έναντι αμύθητου ποσού

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την έγκυρη «Εquipe» αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Αλ Χιλάλ, με την οποία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Στα 34 του χρόνια, ο Ισπανός μέσος ετοιμάζεται για νέο κεφάλαιο στην πλούσια καριέρα του, καθώς ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μάλιστα θέλει να κάνει την έκπληξη και με τον Λιονέλ Μέσι, στον οποίο προσφέρει γη και ύδωρ για να υπογράψει.