Ο Τιαρέ «ντύθηκε» Μπουχαλάκης και χάρισε στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ τη νίκη με μυθικό... buzzer beater (vids)

Το γκολ που θύμισε... Μπουχαλάκη

i

© PrtScr

Ο Τιαρέ «ντύθηκε» Μπουχαλάκης και χάρισε στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ τη νίκη με μυθικό... buzzer beater (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:26 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 30.06.2024

Ο Τιαρέ «μιμήθηκε» τον Ανδρέα Μπουχαλάκη κι έγινε viral, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Ένα τρομερό στιγμιότυπο έλαβε χώρα στον αγώνα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με το Τορόντο για το MLS, το οποίο μας έφερε στη μνήμη το αξέχαστο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ όλα έδειχναν πως η μπίλια θα κάτσει στο «Χ» (1-1), ο Τιαρέ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απροσεξία του Γκαβράν και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο με ένα μυθικό... buzzer beater (2-1).

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο παρακάτω βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο τερματοφύλακας δεν είδε τον αντίπαλο επιθετικό που κρυβόταν από πίσω του κι άφησε την μπάλα στα πόδια του, με αποτέλεσμα ο «λυτρωτής» της Ατλάντα να την κλέψει και να σκοράρει σε κενή εστία.

Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό, είναι το γεγονός πως αυτή η φάση θυμίζει στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους εκείνη του Ανδρέα Μπουχαλάκη τον Μάρτιο του 2021 στο Χαριλάου, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας. Τότε, ο Έλληνας μέσος είχε κρυφτεί πίσω από τον Κουέστα και με το γκολ που σημείωσε έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά στους Πειραιώτες.