Μπράντλεϊ: «Έχουμε ακούσει για την καυτή Τούμπα κι ανυπομονούμε»
i

© Intime

Μπράντλεϊ: «Έχουμε ακούσει για την καυτή Τούμπα κι ανυπομονούμε»

Sportal newsroom 21:13 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 21.08.2024

Ο προπονητής της Σάμροκ Ρόβερς, Στέφεν Μπράντλεϊ, μίλησε για την καυτή Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είπε «αντίο» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League και με φόντο την πρόκριση στους ομίλους. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την πρώτη μάχη (22/8, 20:30), ο προπονητής των Ιρλανδών, Στέφεν Μπράντλεϊ, αναφέρθηκε στην καυτή Τούμπα και την ανυπομονησία του ίδιου και των παικτών του να ζήσουν αυτή την ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταλαβαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Έχουμε παίξει κόντρα σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε η πρόκριση να κριθεί στην έδρα μας».

Για το αν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα το φαβορί και το καταλαβαίνω αυτό, είναι καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό, γιατί το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε αυτή την πρόκληση».

Για την Τούμπα και τους αγώνες που έπαιξαν οι δύο ομάδες το 2011 και ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θεωρεί τον πιο επικίνδυνο:

«Έχουμε ακούσει για την.. καυτή Τούμπα, αν είναι 20.00 μέσα είναι σα να είναι 40 χιλιάδες. Ανυπομονούμε να το ζήσουμε αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την προηγούμενη φορά που έπαιξαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Είναι πολλοί οι επικίνδυνοι παίκτες, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ, είναι όλοι εξαιρετικοί παίκτες».

Αν το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα… πάτημα για την Σάμροκ, επειδή και στο πρωτάθλημα είναι στην μέση της βαθμολογίας:

«Όσον αφορά το πρωτάθλημα, είχαμε κάποια θέματα στην αρχή της σεζόν, τώρα για τον ΠΑΟΚ είναι ένας αγώνας κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα και θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!