Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς/ ©Intime

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα

Sportal newsroom 20:56 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπράγκα στην Πορτογαλία για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των playoffs του Champions League, με τους «πράσινους» να έχουν ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης,

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης του Τριφυλλιού με την πορτογαλική ομάδα, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας, το οποίο έχει μόλις μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι στο «Βελοντρόμ». Την παρουσία του Παλάσιος αντί του Βέρμπιτς.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι, με τους Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεντβάι και Βαγιαννίδη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Πέρεθ, Βιλένα και Τζούρισιτς, στις πτέρυγες οι Μαντσίνι (αριστερά) και Παλάσιος (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σπόραρ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Βιλένα, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Παλάσιος, Σπόραρ.