Που θα δείτε τη μεγάλη «μάχη» του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Που θα δείτε τη μεγάλη «μάχη» του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα

Sportal newsroom 08:32 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπράγκα στο «Μουνισιπάλ» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play offs του Champions League. Που θα δείτε τον αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπράγκα στο «Μουνισιπάλ» στο πλαίσιο των play offs του Champions League. Οι «πράσινοι« θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στους Πορτογάλους ώστε την προσεχή Τρίτη (29/8) στο ΟΑΚΑ να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ήδη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εξασφαλίσει την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Europa League, αλλά στόχος είναι τα… αστέρια. 

Ιστορίες μιας «καταπράσινης» πτήσης: Το «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός», ο σταρ Μπρινιόλι και το Netflix (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:00 - 22.08.2023

Ιστορίες μιας «καταπράσινης» πτήσης: Το «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός», ο σταρ Μπρινιόλι και το Netflix (vids)

Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στο Οπόρτο και το Sportal σας βάζει στο κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράγκα, με τα όσα έγιναν στο αεροπλάνο του «τριφυλλιού».

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, χωρίς καμία αμφιβολία. Με πολύ καλό ρόστερ, με αρκετά μεγάλη παρουσία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Πολύ δυνατός αντίπαλος. Έχουμε σεβασμό για εκείνους. Είναι δύο πολύ κρίσιμα ματς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που μπορούμε. Χρειαζόμαστε και τα δύο παιχνίδια. Είναι σημαντικό να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα κι εδώ και στην Αθήνα. Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η έδρα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στα δύο παιχνίδια», δήλωσε μεταξύ άλλων για το ματς με την Μπράγκα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου. 

Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπράγκα θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA και την Cosmote Sport 2.