Ο Σαραγόσα πρωταγωνίστησε κόντρα στην Μπαρτσελόνα κι έπειτα στάθηκε στους 5.000 νέους followers στο Instagram

Μπράιαν Σαραγόσα

i

© PrtScr

Ο Σαραγόσα πρωταγωνίστησε κόντρα στην Μπαρτσελόνα κι έπειτα στάθηκε στους 5.000 νέους followers στο Instagram

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:40 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Γρανάδα στην ισοπαλία απέναντι στην Μπαρτσελόνα (2-2), Μπράιαν Σαραγόσα, ανέφερε πως μετά από αυτήν την εμφάνισή του απέκτησε 5.000 νέους followers στο Instagram.

Γρανάδα και Μπαρτσελόνα έμειναν ισόπαλες (2-2) στη ματσάρα της 9ης αγωνιστικής της La Liga. Μπορεί οι Μπλαουγκράνα να γλίτωσαν την ήττα και να έφεραν το ματς στα ίσα χάρη στα γκολ των Γιαμάλ και Σέρχι Ρομπέρτο, ωστόσο ο παίκτης που έκανε τη διαφορά ήταν άλλος.

Ο λόγος γίνεται για τον μεσοεπιθετικό της Γρανάδα, Μπράιαν Σαραγόσα, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και συνολικά πραγματοποίησε μία ονειρική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός εξτρέμ με ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά άνοιξε το σκορ στο ματς (1-0) με το... καλημέρα, ενώ στο 29ο λεπτό και κόντρα στη ροή του ματς «χτύπησε» ξανά. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή κι έπειτα από μία εκπληκτική προσποίηση εκτέλεσε υποδειγματικά τον Τερ Στέγκεν για το 2-0.

Όπως είναι λογικό, μετά τη λήξη του ματς όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του, με τον ίδιο να δηλώνει πως το μυαλό του αυτή την στιγμή είναι μόνο στην ομάδα του και όχι να πάρει κάποια μεταγραφή.

Μάλιστα, ο Σαραγόσα αναφέρθηκε και στους 5.000 νέους followers που απέκτησε στο Instagram.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ παίζω για να ντριπλάρω. Δεν μ’ αρέσει να παίζω τρέχοντας για την μπάλα, αλλά μ’ αρέσει να τρέχω μαζί της, όπως στην αλάνα. Έτσι έπαιζα και έτσι θα συνεχίσω να παίζω. Μόλις έπιασα στα χέρια μου το κινητό μου πρόσεξα ότι έχω 5000 νέους followers. Είναι κάτι τρελό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μου μίλησαν, με συνεχάρησαν. Στο παιχνίδι μου έλεγαν να σταματήσω να τρέχω», δήλωσε ο Μπράιν Σαραγόσα.

Ο Γιαμάλ έγινε ο νεότερος παίκτης που σκοράρει στη La Liga

Εκτός από τον Σαραγόσα, ο Γιαμάλ ήταν ακόμη ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. O 16χρόνος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «Μπλαουγκράνα» στην ισοπαλία 2-2 με τη Γρανάδα και σε ηλικία μόλις 16 ετών και 87 ημερών έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της La Liga.