Η Μπάγερν «έκλεισε» το μεγάλο ταλέντο, Μπράιαν Θαραγόθα από την Γρανάδα

Μπράιαν Θαραγόθα

i

©Granada

Η Μπάγερν «έκλεισε» το μεγάλο ταλέντο, Μπράιαν Θαραγόθα από την Γρανάδα

Κώστας Τόπας 13:28 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 14.08.2024

Ο νεαρός Ισπανός διεθνής 22χρονος μεσοεπιθετικός, Μπράιαν Θαραγόθα φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την Μπάγερν.

Η μεταγραφή σίγουρα δεν θα κάνει περισσότερο θόρυβο από μια φήμη που συνδέεται με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Ισπανία, αλλά η άφιξη του Μπράιαν Θαραγόθα στην Μπάγερν Μονάχου έχει όλες τις πιθανότητες να συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sport στη Γερμανία, ο Ισπανός εξτρέμ έχει μάλιστα ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι το 2028, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου το τελευταίο διάστημα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ μιλούσαν για μια πολύ προχωρημένη συμφωνία το απόγευμα της Τρίτης (05/12). Οι σύλλογοι μιλούσαν εδώ και πολύ καιρό, με πρωτοβουλία του αθλητικού διευθυντή του Μονάχου, Κρίστοφ Φρόιντ. Το Sky Sport της Γερμανίας από την άλλη, αποκάλυψε ότι η Μπάγερν Μονάχου θα πληρώσει λίγο παραπάνω από το ποσό της ρήτρας (που ορίζεται στα 14 εκατ. ευρώ), πριν δανείσει τον παίκτη στη Γρανάδα, που παλεύει για να παραμείνει στη La Liga, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ο «μικρός μάγος» όπως τον αποκαλούν στην Ισπανία (1,64 μ.) με καταγωγή από τη Μάλαγα, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς στον τομέα που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Εχει σημειώσει πέντε γκολ και δύο ασίστ στη La Liga, έχοντας ως highlight την τρομερή του εμφάνιση επί της Μπαρτσελόνα και τα δύο γκολ που πέτυχε επί των «μπλαουγκράνα» τον περασμένο Οκτώβρη.