Οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν το Μπράιτον «κιτρινόμαυρο» και... τρέλαναν τους Άγγλους (vid)
i

© prtscr

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν το Μπράιτον «κιτρινόμαυρο» και... τρέλαναν τους Άγγλους (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:43 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 14.08.2024

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν δώσει το στίγμα τους από νωρίς στο Μπράιτον εν όψει της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ ξεκινά, με την Ένωση να φιλοξενείται από την φορμαρισμένη Μπράιτον στo «Amex Stadium». To παιχνίδι της πρεμιέρας για τη φάση των ομίλων του Europa League, έχει πολύ υψηλό συντελεστή δυσκολίας για τον Δικέφαλο, καθώς όχι μόνο αντιμετωπίζει μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League, αλλά ταξίδεψε στο «Νησί» με σημαντικές απουσίες.

Και φυσικά, δεν θα γινόταν στα δύσκολα να μην έχει τη στήριξη των οπαδών της η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Οι φίλοι της Ένωσης έχουν φροντίσει να αφήσουν το στίγμα τους από νωρίς στην αγγλική πόλη, καθώς αρκετές ώρες πριν τη σέντρα βρίσκονται κοντά στο «Άμεξ» και φωνάζουν συνθήματα.

Μάλιστα, ένας φίλος της Μπράιτον έπαθε πλάκα με τον λαό του Δικεφάλου, στον οποίο αναφέρθηκε μέσω ανάρτησης του στο Twitter. «Μόλις είδα τους οπαδούς της ΑΕΚ στην πόλη και τα συνθήματα τους ακουγόντους πολύ δυνατά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο του Άγγλου οπαδού: