Πτήση «θρίλερ» για παίκτη της Μπράιτον: «Λιποθύμησα στο αεροπλάνο, κόντεψα να πεθάνω»
i

©imago

Πτήση «θρίλερ» για παίκτη της Μπράιτον: «Λιποθύμησα στο αεροπλάνο, κόντεψα να πεθάνω»

Δημήτρης Χούπης 17:41 - 10.10.2024

Ο ποδοσφαιριστής της Μπράιτον, Χούλιο Ενσίσο έζησε μια δραματική στιγμή σε πτήση του από την Αγγλία στη Λατινική Αμερική, με τον ίδιο να σχολιάζει πως... κόντεψε να πεθάνει.

Οι υποχρεώσεις των συλλόγων έχουν σταματήσει, με τους διεθνής ποδοσφαιριστές να φεύγουν από τις χώρες που παίζουν για να πάνε στην πατρίδα τους προκειμένου να ενσωματωθούν με την εθνική τους ομάδας. Κάπως έτσι έκανε και ο ποδοσφαιριστής της Μπράιτον, Χούλιο Ενσίσο, ο οποίος όμως έζησε μια δραματική για τον ίδιο στιγμή στο αεροπλάνο.

Πιο αναλυτικά, ο 20χρονος επιθετικός βρισκόταν σε πτήση από την Αγγλία για την Παραγουάη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα της εθνικής του. Η οποία θα παίξει κόντρα στη Βενεζουέλα και το Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης όμως, όπως δήλωσε ο ίδιος, έζησε μια δραματική στιγμή. «Είχα πονοκέφαλο, κόντεψα να πεθάνω, λιποθύμησα στο αεροπλάνο», είπε στην αρχή ο Ενσίσο στο Del Paraguay.

«Ήμουν αδύναμος, δεν είχα φάει και δεν είχα κοιμηθεί καλά. Κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και ένιωσα ότι ήθελα να πέσω. Τότε ένας με άρπαξε και με πήγε μπροστά, μου έδωσαν κόκα κόλα και μια γιαπωνέζικη σούπα και τότε ένιωσα καλά», συνέχισε ο επιθετικός των «γλάρων».

Ο 20χρονος αγωνίζεται στην Μπράιτον από το 2023 και τη φετινή σεζόν μετράει επτά συμμετοχές με μόλις μία ασίστ. Ενώ συνολικά με τη φανέλα της αγγλικής ομάδα έχει 48 συμμετοχές με έξι ασίστ και τέσσερα γκολ. Με την Παραγουάη μετράει 23 εμφανίσεις με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.