Μεγάλη νίκη με buzzer beater του Ζοάο Πέδρο για την Μπράιτον κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

©imago

Μεγάλη νίκη με buzzer beater του Ζοάο Πέδρο για την Μπράιτον κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 16:29 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 24.08.2024

Η Μπράιτον πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη στο γκολ του Ζοάο Πέδρο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μπράιτον έκανε το 2/2 στην Premier League, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στο γκολ του Ζοάο Πέδρο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν καλύτερα, απειλώντας στο 12' με τον Ντιαλό, αλλά η ομάδα του Χίρτσελερ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό. Ο Μιτόμα, έβγαλε μια ωραία πάσα στον Γουέλμπεκ κι αυτός με προβολή σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Δύο λεπτά μετά η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε, αλλά το τέρμα του Ράσφορντ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Τεν Χαχ μπήκαν καλά και ισοφάρισαν στο 60' με τον Ντιαλό, ο οποίος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε κάπου και κατέληξε στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά μετά οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την ανατροπή με τον Γκαρνάτσο, αλλά ακυρώθηκε και πάλι για οφσάιντ. Από εκεί και πέρα η Μπράιτον είχε προϋποθέσεις για να απειλήσει, αλλά είχε θέμα στην τελική πάσα. Στο 90+5' οι «γλάροι» σκόραραν με τον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος μετά από σέντρα του Αντιγκρά έκανε το 2-1.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ