Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Μπράιτον και Νότιγχαμ

Φωτ. IMAGO

Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Μπράιτον και Νότιγχαμ

Sportal newsroom 18:00 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 22.09.2024

Μπράιτον και Νότιγχαμ Φόρεστ «κονταροχτυπήθηκαν» σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, εκτός από νικητή, με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Όλα -σχεδόν- τα είχε η ματσάρα ανάμεσα σε Μπράιτον και Νότιγχαμ Φόρεστ. Γκολ, ανατροπές, φάσεις, ρυθμό. Τι δεν είχε; Νικητή, αφού οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο «Μαπέι» για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς-νωρίς. Στο 12' ο Μπαλέμπα ανέτρεψε αντικανονικά τον Χάντσον – Οντόι μέσα στην περιοχή και ο Γουντ από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ. Μέσα σε ένα τετράλεπτο στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους, όμως, οι «γλάροι» έφεραν τούμπα το ματς χάρη στα γκολ των Χίνσελγουντ (42') και Γουέλμπεκ (45').

«Περίπατος» της Λίβερπουλ και κορυφή στην Premier League, έφερε «τούμπα» το ματς με τη Μπρέντφορντ η Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

18:56 - 21.09.2024

«Περίπατος» της Λίβερπουλ και κορυφή στην Premier League, έφερε «τούμπα» το ματς με τη Μπρέντφορντ η Τότεναμ

Στην κορυφή της Premier League πάτησε η Λίβερπουλ, η οποία και επικράτησε με 3-0 της Μπόρνμουθ. Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έφερε «τούμπα» το ματς με την Μπρέντφορντ και πήρε τη νίκη με 3-1.

Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και στην επανάληψη, οι «κόκκινοι» τιμώρησαν τα αμυντικά κενά τους και έφεραν το ματς στα ίσια. ο Ζότα Σίλβα έφυγε στον χώρο και «σέρβιρε» στον Σόσα, για να κάνει αυτός το 2-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα, παρόλο που η Νότιγχαμ στο 83ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Γκιμπς – Γουάιτ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE: