Η Μπράιτον ανακοίνωσε sold out για το ματς με την ΑΕΚ

Γήπεδο Μπράιτον

i

PrtScr

Η Μπράιτον ανακοίνωσε sold out για το ματς με την ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 13:36 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Η Μπράιτον με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Πως και πως περιμένουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ οι φίλοι της Μπράιτον, οι οποίοι θα δουν για πρώτη φορά την ομάδα τους να συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η «δίψα» των «γλάρων» αποτυπώνεται κι από το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ένωση, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Πλέον ανοικτή είναι μόνο η ανταλλαγή εισιτήριων. Δηλαδή αν κάποιος που έχει προμηθευτεί εισιτήριο δεν καταφέρει να πάει στο γήπεδο, τότε έχει τη δυνατότητα να το δώσει πίσω και να το πάρει κάποιος άλλος. Θυμίζουμε το «Άμεξ» χωράει περίπου 32.000 θεατές, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ.

«Πέταξε» για Μπράιτον η ΑΕΚ (vid)
EUROPA LEAGUE

09:48 - 20.09.2023

«Πέταξε» για Μπράιτον η ΑΕΚ (vid)

Το ταξίδι της για το Μπράιτον ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (20/09) η ΑΕΚ, με στόχο να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ένωση πωλήθηκαν και τα 1.529 εισιτήρια που είχε πάρει για το ματς της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου του Europa League.