Το συγκινητικό μήνυμα του Ντε Τσέρμπι για την αγνή αγάπη του για το ποδόσφαιρο: «Λίγοι μπορούν να με καταλάβουν» (vid)

Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

i

©Intime

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντε Τσέρμπι για την αγνή αγάπη του για το ποδόσφαιρο: «Λίγοι μπορούν να με καταλάβουν» (vid)

Κώστας Τόπας 15:09 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Μπράιτον και αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα για την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο, λίγο πριν τη μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άγιαξ.

Στο American Express Stadium η Μπράιτον δεν ίδρωσε καθόλου κόντρα στον Άγιαξ, τον οποίο «καθάρισε» με 2-0, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στο Europa League. Ετσι, οι «γλάροι» έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και είναι ισόβαθμοι με την Ένωση (υστερούν από την ΑΕΚ λόγω της ήττας), ενώ ο Αίαντας είναι τελευταίος με δύο βαθμούς.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άγιαξ, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια συγκινητική φωνητική ηχογράφηση από έναν ενθουσιασμένο Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι, με τον προπονητή της Μπράιτον να εκφράζει τη συνεχή αγάπη και το πάθος του για το παιχνίδι του ποδοσφαίρου. Η ηχογράφηση εστάλη από τον Ντε Τσέρμπι στον ειδήμονα, φίλο και πρώην αμυντικό της Μπρέσια, της Φιορεντίνα και της Ίντερ, Ντανιέλε Αντάνι, ο οποίος έκτοτε μοιράστηκε το μήνυμα στο προφίλ του στο Instagram.

Ο Αντάνι επαίνεσε επίσης τον Ιταλό τεχνικό των «γλάρων», έναν άνθρωπο που αποκαλεί αδερφό του, για τις βασικές του αξίες της ζωής του. Όπως μεταφράστηκε από το «Athletic», ο Ντε Τσέρμπι είπε στον Αντάνι.

«Γεια σου φίλε, περπατάω στην πόλη, έχω ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου με τζόκινγκ. Κανείς δεν με αναγνωρίζει. Τα μικρά παιδιά κυκλοφορούν ήδη στην πόλη με τις φανέλες και τα κασκόλ τους, ενόψει του αγώνα. Πόσο σπουδαίο είναι αυτό. «Σου προκαλεί ανατριχίλα. Ασε με εμένα. Έχοντας αυτό στο μυαλό σου, πώς μπορείς να παίζεις άσχημα, να χάνεις ένα τάκλιν, να μην κάνεις σωστή ντρίμπλα, να μην σε τρέχεις; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Είμαι 44 και αυτό που βλέπω μου αρκεί. Λίγοι μπορούν να το καταλάβουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.