Μπράτσος: «Όταν μάχεσαι η τύχη είναι με τους τολμηρούς, το μυαλό μου στα παιδιά που βγήκαν αναγκαστική αλλαγή»

Μπράτσος: «Όταν μάχεσαι η τύχη είναι με τους τολμηρούς, το μυαλό μου στα παιδιά που βγήκαν αναγκαστική αλλαγή»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:22 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 14.08.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος μετά την ισοπαλία της Κηφισιάς στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1).

Η Κηφισιά έκανε το «μπαμ» της 24ης αγωνιστικής, φεύγοντας με μία ιστορική ισοπαλία 1-1 από την έδρα του Παναθηναϊκού σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη που βρήκε την ομάδα των βορείων προαστίων να πανηγυρίζει ένα τεράστιο αποτέλεσμα στην προσπάθειά της για να παραμείνει στη Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Κώστας Μπράτσος τόνισε στη κάμερα της Cosmote TV πως η τύχη είναι με τους τολμηρούς, όπως ήταν η ομάδα του. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε πως στο μυαλό του είναι με τους παίκτες που έγιναν αναγκαστική αλλαγή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια, δεν είναι μόνο σαν νίκη, αλλά ήμασταν κοντά σε αυτή. Ήρθαμε με ένα πλάνο, το υπηρέτησαν εξαιρετικά, δεν σταμάτησαν να μάχονται μέχρι τελευταία στιγμή, στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε κάποιες αδράνειες και όταν μάχεσαι η τύχη είναι με τους τολμηρούς.

Σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος, δύο ελλείψεις αυτοσυγκέντρωσης, μία στο γκολ και μία χαμένη ευκαιρία, θα μας έκανε πιο χαρούμενους. Το μυαλό μου στα παιδιά που βγήκαν αναγκαστική αλλαγή».