Αυτά μόνο η Μπρέντφορντ: Ένα λεπτό και 16 δευτερόλεπτα οι «μέλισσες» συνεχίζουν το απίστευτο σερί στα γκολ - εξπρές

Μπρέντφορντ - Φωτ. IMAGO

Αυτά μόνο η Μπρέντφορντ: Ένα λεπτό και 16 δευτερόλεπτα οι «μέλισσες» συνεχίζουν το απίστευτο σερί στα γκολ - εξπρές

Κώστας Τόπας 09:42 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 06.10.2024

Αφού σκόραρε στο πρώτο λεπτό στους τρεις τελευταίους αγώνες της στην Premier League, η Μπρέντφορντ άνοιξε το σκορ μετά από δύο λεπτά αγώνα και κόντρα στη Γουλβς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι αντίπαλοι της Μπρέντφορντ έχουν προειδοποιηθεί εδώ και καιρό. Οπως και οι οπαδοί, οι οποίο γνωρίζουν πλέον πως δεν πρέπει να φτάνουν αργά στο γήπεδο για τους αγώνες των «μελισσών», διαφορετικά θα χάσουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Στους τρεις τελευταίους αγώνες που παίχτηκαν στο αγγλικό πρωτάθλημα, η Μπρέντφορντ πέτυχε τον άθλο να σκοράρει κάθε φορά στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Ανήκουστο στην ιστορία της Premier League ακόμα κι αν η αγγλική ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Το ρολόι έδειχνε 22, 23 και 36 δευτερόλεπτα όταν οι Γιοάν Ουισά και Μπραϊάν Μπουμό σκόραραν δύο φορές εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι (ήττα 2-1), της Τότεναμ (3-1) και της Γουέστ Χαμ (1-1). Αν η απίθανη σειρά διακόπηκε αυτό το Σάββατο (05/10) κόντρα στη Γουλβς, κρίθηκε μόνο σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι «μέλισσες» έχουν σχέδιο

Κόντρα στους «λύκους» οι «μέλισσες» άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο λεπτό του αγώνα. Ο σκόρερ, ο Ιρλανδός κεντρικός αμυντικός Νέιθαν Κόλινς, βρισκόταν στην περιοχή του πέναλτι, για να εκτοξεύσει την μπάλα με το κεφάλι στο πίσω μέρος των διχτυών. Μικρή χαρά καθώς η Γουλβς ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα σε ένα τρελό ματς (έγινε 4-2 για την Μπρέντφορντ στην ανάπαυλα).

Στο τέλος όμως, η ομάδα του Τόμας Φρανκ κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο με 5-3. Το να βλέπει κανείς την Μπρέντφορντ να σκοράρει τόσο γρήγορα δεν είναι προφανώς τυχαίο. Πριν τη Γουλβς, ο προπονητής. Τόμας Φρανκ, παρέμεινε σκόπιμα ασαφής στην τακτική του στο παιχνίδι:

«Δεν πρόκειται να αποκαλύψω το μυστικό μας. Αλλά φυσικά είχαμε ένα σχέδιο. Νομίζω ότι είναι πάνω από όλα θέμα ψυχικής κατάστασης. της επιθυμίας να παίξω μπροστά, να είμαι στη δράση αμέσως». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο επόμενος αντίπαλος της Μπρέντφορντ στο πρωτάθλημα στις 19 Οκτωβρίου, θα έχει όλο το χρόνο μπροστά της, λόγω της διακοπής, για να μελετήσει τις υπερηχητικές εκκινήσεις των «μελισσών» στον αγώνα.