Η ομιλία του προπονητή της Μπρέντφορντ στα αποδυτήρια μετά την «πεντάρα» επί της Γουλβς είναι ότι πιο τρομερό θα δεις σήμερα (vid)

Ο Τόμας Φρανκ

i

PrtScr

Η ομιλία του προπονητή της Μπρέντφορντ στα αποδυτήρια μετά την «πεντάρα» επί της Γουλβς είναι ότι πιο τρομερό θα δεις σήμερα (vid)

Κώστας Τόπας 12:27 - 06.10.2024

Μετά τη σπουδαία νίκη με 5-3 επί της Γουλβς, ο προπονητής της Μπρέντφορντ είχε μια ιδιαίτερη ομιλία με τους παίκτες του στα αποδυτήρια

Το απόγευμα του Σαββάτου (05/10) η Μπρέντφορντ πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο, καθώς επικράτησε 5-3 της Γουλβς. Οι Νέιθαν Κόλινς, Μπράιαν Μουμό, Κρίστιαν Νόργκαρντ, Έιθαν Πίνοκ και Φάμπιο Καρβάλιο ήταν οι σκόρερ για τις «μέλισσες» ενώ οι Ματέους Κούνια, Γιόργκεν Λάρσεν και Ράιαν Νούρι βρήκαν δίχτυα για τους φιλοξενούμενους.

Μετά τον αγώνα, ο λογαριασμός κοινωνικής δικτύωσης του Μπρέντφορντ δημοσίευσε ένα βίντεο με την ομιλία του προπονητή, Τόμας Φρανκ μέσα από τα αποδυτήρια.

Αυτά μόνο η Μπρέντφορντ: Ένα λεπτό και 16 δευτερόλεπτα οι «μέλισσες» συνεχίζουν το απίστευτο σερί στα γκολ - εξπρές
PREMIER LEAGUE

09:42 - 06.10.2024

Αυτά μόνο η Μπρέντφορντ: Ένα λεπτό και 16 δευτερόλεπτα οι «μέλισσες» συνεχίζουν το απίστευτο σερί στα γκολ - εξπρές

Αφού σκόραρε στο πρώτο λεπτό στους τρεις τελευταίους αγώνες της στην Premier League, η Μπρέντφορντ άνοιξε το σκορ μετά από δύο λεπτά αγώνα και κόντρα στη Γουλβς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Μπράβο. Ποτέ μην θεωρείτε δεδομένη τη νίκη στην Premier League, από πολλές απόψεις ήταν πολύ, πολύ, πολύ κυρίαρχο παιχνίδι. Αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ευκαιρίες και στη συνέχεια πετύχαμε πέντε γκολ. Μπράβο».

Ο Φρανκ συνέχισε: «Φυσικά, πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα. Δεν δίνουμε πολλά στον αγωνιστικό χώρο, δίνουμε λιγότερα από αυτά που κάναμε απέναντι και στη Γουέστ Χαμ και δεχθήκαμε τρία γκολ. Αυτό είναι και το ποδόσφαιρο. Αλλά, ας το έχουμε ως μεγάλο, μεγάλο δείκτη. Ας πάρουμε όλα τα θετικά μαζί μας. Μου αρέσει, βάλτε τη μουσική να πάει καλά, παιδιά!».

Αντιδρώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας οπαδός είπε: «Είναι τόσο καλός σε αυτό, κάνοντας μια μέση Μπρέντφορντ να μοιάζει με σούπερ ομάδα!» Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Πολύ ήρεμος ο προπονητής και επισημαίνει τα λάθη που πρέπει να ελεγχθούν».

Ένας τρίτος οπαδός πρόσθεσε: «Είναι τόσο καλός και υποτιμημένος προπονητής, σίγουρα θα προπονήσει μια μεγαλύτερη ομάδα σύντομα».

Μετά από αυτό το σπουδαίο τρίποντο, η Μπρέντφορντ ανέβηκε στην ένατη θέση του πίνακα της Premier League. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Φρανκ είπε: «Στην επίθεση ήμασταν "ουάου". Φαίνεται ότι δημιουργούσαμε μια ευκαιρία κάθε φορά που πηγαίναμε μπροστά. Οι στημένες φάσεις μας ήταν επίσης μια απειλή για τον αντίπαλο. Αμυντικά, είμαι θυμωμένος κυρίως για το πρώτο γκολ. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε καλύτερα».