Ο Γουισά «υπέγραψε» τη νίκη για την Μπρέντφορντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας
i

©imago

Ο Γουισά «υπέγραψε» τη νίκη για την Μπρέντφορντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας

Δημήτρης Χούπης 17:57 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 18.08.2024

Η Μπρέντφορντ ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν της Premier League, επικρατώντας με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας. Πρωταγωνιστής για τις «μέλισσες» ο Γουισά με ασίστ και γκολ.

Η Μπρέντφορντ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνο, επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με 2-1 για την πρώτη αγωνιστική της Premier League. Πρωταγωνιστής της ομάδας του Τόμας Φρανκ ήταν ο Γουισά ο οποίος έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο τέρμα των «μελισσών».

Στην αρχή του πρώτου μέρους οι «αετοί» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τις ευκαιρίες τους αλλά και ένα γκολ με τον Έζε στο 27'. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Δύο λεπτά μετά όμως η Μπρέντφορντ άνοιξε το σκορ με τον Εμπουεμό.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με ένα πλασέ στην αριστερή γωνία του Χέντερσον έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι «μέλισσες» είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, δίχως όμως επιτυχία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο δεύτερο μέρος όμως η Κρίσταλ Πάλας ανέβασε ρυθμούς και στο 57ο λεπτό ισοφάρισε χάρη στο αυτογκόλ του Πίνοκ. Ο Μουνιόθ έκανε μια κεφαλιά και ο αμυντικός της Μπρέντφορντ στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τρία λεπτά μετά ο Εντουάρ ανέτρεψε το σκορ για την Πάλας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τελικά το γκολ ήρθε για την ομάδα του Τόμας Φρανκ στο 76'. Ο Κόλινς έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, αλλά η απόκρουση του Χέντερσον δεν ήταν καλή, με τον Γουισά να την εκμεταλλεύεται και να σκοράρει για το 2-1 των «μελισσών».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ