Χάλασε η μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Χάλασε η μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:07 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 20.07.2024

Μπορεί η απόκτηση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ να έμοιαζε τυπική διαδικασία, όμως εκείνος και ο Ολυμπιακός τελικά δεν θα ακολουθήσουν κοινό δρόμο.

Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να ανακοινώσει έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές παραστάσεις από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ισπανία. Ο λόγος για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». 

Ειδικότερα, ο Δανός επιθετικός έφτασε την Πέμπτη (18/7) στη χώρα με προορισμό τα γραφεία της ομάδας. Εκεί θα υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο και λίγο αργότερα θα ετοίμαζε βαλίτσες για Ολλανδία, όπου θα συναντούσε τον Μεντιλίμπαρ και τους συμπαίκτες του. Εν τέλει όλα έμειναν στο «θα».

Πιθανή η ακύρωση το Ρόμα - Ολυμπιακός, φόβος στην ιταλική αστυνομία για την αντιπαλότητα των οπαδών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:58 - 19.07.2024

Πιθανή η ακύρωση το Ρόμα - Ολυμπιακός, φόβος στην ιταλική αστυνομία για την αντιπαλότητα των οπαδών

Η αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων φαίνεται πως προβληματίζει την ιταλική αστυνομία και το Ρόμα - Ολυμπιακός είναι πιθανό να ακυρωθεί, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport».

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δεν θα αποτελέσει ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», αφού η μεταγραφή του σε αυτούς χάλασε την τελευταία στιγμή. Όπως όλα δείχνουν, η περίπτωσή του θεωρείται λήξασα και πλέον ο Ολυμπιακός θα ψάξει να βρει κάποιον άλλον φορ για το κομμάτι της επίθεσης. 

O σύλλογος του Πειραιά θέλει οπωσδήποτε έναν ακόμα παίκτη σε αυτή τη θέση και μετά το «ναύγιο» με Μπρέιθγουεϊτ παραμένει για την ώρα με Ελ Κααμπί και Κωστούλα στο ρόστερ. Ο τελευταίος αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Μεντιλίμπαρ αλλά και της ίδιας της ομάδας, όντας ένα παιδί προερχόμενο από τις ακαδημίες. 

Από την άλλη, ο Μαροκινός ναι μεν δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα το κάνει με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Όπως και να ‘χει, αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν δύο σέντερ φορ και ο Μεντιλίμπαρ θέλει σίγουρα τουλάχιστον άλλον έναν. 

Άλλωστε, την περασμένη σεζόν η ομάδα είχε τέσσερις και αυτός που αγωνιζόταν σχεδόν σε όλα τα ματς ήταν ο Ελ Κααμπί. Με τη φυγή των Γιόβετιτς, Ναβάρο και Ελ Αραμπί, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα ψάξει άλλον έναν κεντρικό επιθετικό. Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι ο χρόνος που έχουν μπροστά τους είναι αρκετός. 

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κατέκτησε το Conference League και κάπως έτσι αγνοεί την ύπαρξη προκριματικών αγώνων στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα, δε, θα δώσει το πρώτο της ματς σε έναν μήνα από τώρα (17/8), επομένως η πίεση απουσιάζει.