«Υπογράφει για δύο χρόνια ο Μπρέιθγουεϊτ στον Ολυμπιακό - Είχε προτάσεις από ΠΑΟΚ και Γκρέμιο»

O Mάρτιν Μπρέιθγουεϊτ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Υπογράφει για δύο χρόνια ο Μπρέιθγουεϊτ στον Ολυμπιακό - Είχε προτάσεις από ΠΑΟΚ και Γκρέμιο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 11:12 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 18.07.2024

Έτοιμος να δώσει τα χέρια για δύο χρόνια με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με έγκριτο Δανό ρεπόρτερ.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Την ανάρτηση του Ιταλού ρεπόρτερ έρχεται να επιβεβαιώσει έγκριτος Δανός ρεπόρτερ, ο οποίος σε δημοσίευμά του αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το deal.

Συγκεκριμένα, ο Φαρζάμ Αμπολχοσέινι, ανέφερε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο θα έχει διάρκεια δύο χρόνων. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως ο επιθετικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (18/7), προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει τη συμφωνία.

«Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έχει αποφασίσει. Όπως γράψαμε στην Tipsbladet την Τετάρτη, ο ποδοσφαιριστής είχε τρεις προτάσεις για να διαλέξει. Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Γκρέμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ παραλίγο να συμφωνήσει με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, αλλά γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός βγήκε στο γήπεδο με βελτιωμένη προσφορά και στη συνέχεια συμφώνησαν οι δύο πλευρές, κάτι που ανέφερε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Τώρα η Tipsbladet αποκαλύπτει ότι ο Δανός επιθετικός θα έχει διετές συμβόλαιο στον μεγάλο σύλλογο του Ολυμπιακού και ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη, όπου θα κάνει ιατρικό έλεγχο και θα υπογράψει. Είτε σήμερα, είτε αύριο (19/7)», ανέφερε συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ στο δημοσίευμά του.

Την περασμένη σεζόν ο Μπρέιθγουεϊτ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εσπανιόλ, με την οποία μέτρησε 22 γκολ και 3 ασίστ σε 45 συμμετοχές, ενώ πριν την Εσπανιόλ ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα. Με τους «μπλαουγκράνα» κατέγραψε συνολικά 58 συμμετοχές, μετρώντας 10 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στις Τουλούζ, Μίντλεσμπρο, Μπορντό και Λεγκανές.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (16/07) ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως για εκείνον έκλεισε η υπόθεση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να μπει σε αιώνιες διαπραγματεύσεις μαζί του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε κάνει πρόταση στον παίκτη, προσφέροντας του δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια, όμως εκείνος ήθελε δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο.