Παίκτης της Γκρέμιο και με τη «βούλα» ο Μπρέιθγουεϊτ

Μπρέιθγουεϊτ

i

© PrtScr

Παίκτης της Γκρέμιο και με τη «βούλα» ο Μπρέιθγουεϊτ

Sportal newsroom 18:59 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 31.07.2024

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο έγινε κάτοικος Βραζιλίας.

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ βρέθηκε στο επίκεντρο της ελληνικής αθλητικής επικαιρότητας, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Stoiximan Super League. Ο Δανός επιθετικός εξετάστηκε από τον ΠΑΟΚ, ενώ ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή του στους Πειραιώτες «ναυάγησε» κι έτσι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έφυγε από τη χώρα μας.

Ο ίδιος αποφάσισε να μετακομίσει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Γκρέμιο, με την απόκτησή του να παίρνει επίσημη μορφή.

Ο Μπρέιθγουεϊτ θα συναντηθεί στο Γκρέμιο με παλιούς γνώριμους της La Liga όπως τον τερματοφύλακα Αγκουστίν Μαρτσεσίν, τον αμυντικό Ροντρίγκο Έλι και τον Ντιέγκο Κόστα, μεταξύ άλλων. Ο Δανός να θυμίσουμε ότι όταν έφυγε από τη Δανία μετακόμισε στη Γαλλία για την Τουλούζ. Στη συνέχεια πήγε στην Ισπανία και ξεχώρισε στη Λεγανές, με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η Μπαρτσελόνα το 2020, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Μπάρτσα έπαιξε το 2021, με προπονητή τον Ρόναλντ Κούμαν. Μετά τον ερχομό του Τσάβι και τις μεταγραφές των Λεβαντόφσκι, Ομπαμεγιάνγκ, Ντε Γιονγκ και Ντεπάι, πήγε στην Εσπανιόλ, εκεί όπου έμεινε δύο σεζόν και συνολικά μέτρησε σε 78 αγώνες 32 γκολ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!