«O Μπρέιθγουεϊτ απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ»

Μπρέιθγουεϊτ

i

© Imago

«O Μπρέιθγουεϊτ απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:57 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 24.06.2024

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δέχτηκε πρόταση από την ΑΕΚ και την απέρριψε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cadena Ser.

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και τον «εκλεκτό» του Ράζβαν Λουτσέσκου για την κορυφής της επίθεσης. Μέχρι στιγμής ο Δανός φορ δεν έχει δώσει τη δική απάντηση στον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος περιμένει.

Εκτός από τους Θεσσαλονικείς ωστόσο, στο... κόλπο της διεκδίκησης του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα φαίνεται να μπήκε και η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Cadena Ser. Μάλιστα, τονίζεται πως ο ίδιος απέρριψε την πρόταση της Ένωσης.

«Ο παίκτης αναζητά το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο και ψάχνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ μεικτά ανά σεζόν. Έχει ήδη απορρίψει αρκετές προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες όπως η ΑΕΚ στην Αθήνα ή το Κατάρ που δεν έχουν καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.

«Ξέσπασε» ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ: «Η πρόταση της Εσπανιόλ για ανανέωση δείχνει ασέβεια!»

H 20η ομάδα της La Liga θα είναι από τη νέα σεζόν η Εσπανιόλ, η οποία επικράτησε της Οβιέδο με 2-0. Αυτό της χάρισε την τέταρτη θέση στη Segunda Division και κατ' επέκταση την άνοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Μετά την αναμέτρηση και την άνοδο, ο επιθετικός του συλλόγου, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του και μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για τη διοίκηση.

«Για να δούμε εάν θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Γιατί η πρόταση που μου έκαναν έναν χρόνο πριν έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό μου. Ακόμα δεν ξέρω σχετικά με το μέλλον μου. Έχω δουλέψει σκληρά για να βοηθήσω την Εσπανιόλ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Τώρα είμαι ελεύθερος, αλλά χαίρομαι που πήραμε την άνοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την χθεσινή του (23/6) εμφάνιση, ο Μπρέιθγουεϊτ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 22 γκολ και 3 ασίστ σε 45 συμμετοχές.

Τι έκανε στην Μπαρτσελόνα ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ;

Ο Σκανδιναβός αποκτήθηκε τον Φλεβάρη του 2020 έναντι 18 εκατ. ευρώ από την Λεγκανές λόγω της πολύμηνης απουσίας, λόγω τραυματισμού, του Λουίς Σουάρες.

Συνολικά σε 58 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάρτσα, το κοντέρ έγραψε 10 γκολ και 5 ασίστ.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 και λίγες ώρες πριν κλείσει η θερινή μεταγραφική περίοδος στη La Liga, ο Μπρέιθγουεϊτ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Βαρκελώνης για τη λύση του συμβολαίου του. Εκείνο το καλοκαίρι ο ίδιος δεν συμμετείχε ούτε στην προετοιμασία, αλλά ούτε και στους πρώτους αγώνες της σεζόν, καθώς μετά την έλευση του Τσάβι «εξαφανίστηκε» σταδιακά από την ομάδα.